La-Mulana 1 & 2 Remasters komen in Maart

La-Mulana 1 & 2 Remasters komen in Maart

De klassieke avonturengames La-Mulana 1 & 2, die oorspronkelijk bijna twintig jaar geleden werden uitgebracht, worden geremasterd voor huidige systemen, waaronder Nintendo Switch.

Je kunt de La-Mulana 1 & 2 Remastered-bundel kopen op 17 maart in Noord-Amerika, 20 maart in Europa en uiteindelijk 27 maart in Oceanië.

video
play-rounded-fill

Over La-Mulana 1 & 2 Remasters

Je bestemming wacht in La-Mulana! Neem de controle over archeoloog Lemeza Kosugi en navigeer door puzzels, vallen en dodelijke Guardians om de geheime schat van het leven te claimen. Je hebt scherpe inzichten nodig, snelle reflexen en, belangrijker nog, alle moed die je kunt verzamelen. Lukt het jou om de geheimen van La-Mulana te ontrafelen, of word je het slachtoffer van de gevaren die je omringen?

Het hoort thuis in een museum!

Twee veelgeprezen, duivels gedraaide puzzelplatforms komen op moderne platforms aan en zijn goud waard.

Noem je dit archeologie?

Met je vertrouwde zweep in de ene hand en een arsenaal aan wapens, shuriken en andere subwapens in de andere, kun je gevaarlijke vijanden verslaan terwijl je door de snode valstrikken van de ruïnes manoeuvreert. Gebruik items zoals de Ankh om de oude Guardians aan te roepen en uit te dagen om verder te komen.

Fortune and Glory, Kid

Los de cryptische puzzels van Eg-Lana op met behulp van oude relikwieën zoals tablets en sleutels, en zelfs moderne tools zoals Yagoo-software en de Glyph Reader. En wanneer al het andere faalt, duw dan rond of breek voorwerpen om de mysteries wijd open te breken!

Hidden Treasures Edition bevat:

  • LA-MULANA 1 & 2 voor Nintendo Switch ™
  • Hidden Treasures The Tomb of LA-MULANA Kunstboek
  • LA-MULANA 1 & 2 Archaelogical Anthems 2-Disc Soundtrack
  • Siesta in the Ruins puzzel
  • Expedition Kit Collector’s Box
Ad