La-Mulana 2 komt lente 2019

La-Mulana 2 komt lente 2019

Playism en ontwikkelaar Nigoro hebben aangekondigd dat het vervolg op de befaamde La-Mulana volgend voorjaar naar de Nintendo Switch gaat.

De titel, die wordt omschreven als een archeologische ruïne-exploratieactiegame, zal hopelijk een grote hit worden met fans.

video
play-rounded-fill

Welkom bij La-Mulana 2 Project

La-Mulana 2 beschikt over uitgestrekte oude ruïnes, verbijsterende mysteries, onnoemelijke aantallen items en verschrikkelijke vijanden die samenkomen om te vormen wat mogelijk het perfecte ‘archeologische ruïneproject-actiegame’ is.

In La-Mulana 2 neem je de rol op van Lumisa Kosugi – dochter van de held van de vorige titel – terwijl ze de oude ruïnes van La-Mulana verkent, waarvan wordt gezegd dat het de bakermat is van de menselijke beschaving. Wanhopig om de oorzaak te vinden van de vele recente verschijningen van monsters uit de ruïnes, gaat Lumisa op weg naar de ‘andere’ La-Mulana: de ruïnes die bekend staan ​​als Eg-Lana.

Verken de enorme ruïnes met meerdere veldkaarten, los mysteries en raadsels op met behulp van de stenen tabletten en berichten die je onderweg tegenkomt en haal enorme monsters uit de weg die bekend staan ​​als ‘Bewakers’ terwijl je je een weg baant naar de diepste diepten van de ruïnes.
Je zult niet geloven dat het geweldige mysterie van Eg-Lana je opwacht aan het einde van je reis …

Over La-Mulana 2

La-Mulana stond bekend als een “Metroidvania” -stijlgame (een 2D-actieplatformer met de nadruk op niet-lineaire verkenning). Dat gezegd hebbende, is de echte kern van het spel het ontcijferen van de raadsels verspreid over het spel en het oplossen van de puzzels die bestaan ​​als onderdeel van de ruïnes.

Een klassieke ervaring: zoals zijn voorganger, zal La-Mulana 2 geen zelfstudie of een langdradige sidekick bevatten. Als een doorgewinterde ontdekkingsreiziger, is het aan jou om de geheimen te ontdekken die verborgen zijn in de ruïnes en de waarheid op eigen houtje te vinden.

Verken op uw eigen tempo: door cryptische tekst te ontcijferen op de monumenten verspreid over de ruïnes, zult u geleidelijk het mysterie van de ruïnes ontrafelen. Welke delen van de uitgestrekte ondergrondse jij aanpakt, en in welke volgorde, is aan jou. Soms moet je veranderingen in achtergronden, mysterieuze geluiden, de kracht van vijanden of de sluwheid van valstrikken gebruiken om subtiele veranderingen in je omgeving te detecteren.

Een kolossaal avontuur: we hebben verschillende zones ontworpen en een mysterie gecreëerd dat diep genoeg is om een ​​gigantisch grotsysteem te omvatten. Dit is een indie-titel op zeer grote schaal. We voorspellen dat nieuwkomers in de serie waarschijnlijk in 20 tot 30 uur het spel kunnen wissen. Vanwege de niet-lineaire aard van Eg-Lana, zal La-Mulana 2 voldoende herspeelbaar zijn.

Nieuwe gruwelen, nieuwe wapens: tal van woeste en angstaanjagende monsters en bewakers staan ​​je op de weg in de diepte van dit nieuwe ondergrondse netwerk. Gelukkig heb je ook een arsenaal aan gereedschappen en wapens tot je beschikking om je op weg te helpen.

Breedbeeld-ondersteuning: de eerste La-Mulana was een remake van een retro-achtige game met een beeldverhouding van 4: 3, waardoor breedbeeldondersteuning onmogelijk was. Voor La-Mulana 2 zijn de verschillende kaarten en kamers ontworpen om 16: 9-compatibel te zijn, waardoor het perfect is voor breedbeeld-tv’s en monitoren.
De vraag die we ons tijdens de ontwikkeling hebben gesteld, is: “Hoe kunnen we een old-school 2D-game laten profiteren van de vooruitgang in de hedendaagse technologie?”

Spelkenmerken

  • Word een avonturier en ontdek uitgestrekte oude ruïnes.
  • Verzamel hints om de verschillende mysteries van de ruïnes op te lossen.
  • Duik in de actie terwijl je sterke vijanden bevecht die proberen je vooruitgang te belemmeren.
  • Een gedetailleerde en prachtig gestippelde wereld.
  • Zeven hoofdwapens en meer dan tien subwapens.
  • Meer dan 60 verschillende items om u te helpen de ruïnes te verkennen.
  • Meer dan 20 apps om te installeren op de tablet van uw trouwe avonturier, de ‘Mobile Super X3’.
  • Inclusief naslagwerk met meer dan 200 monsters en andere personages in het spel.