Laat uw creativiteit de vrije loop met de 16-bits dungeon-editor van Super Dungeon Maker

Laat uw creativiteit de vrije loop met de 16-bits dungeon-editor van Super Dungeon Maker

Samenvatting:

Super Dungeon Maker, ontwikkeld door Rokaplay en FIRECHICK, is een sandbox-leveleditor voor de Nintendo Switch waarmee spelers hun eigen 16-bits Zelda-kerkers kunnen maken. Deze game is geïnspireerd op klassieke top-down avonturengames zoals The Legend of Zelda: A Link to the Past. Spelers kunnen kiezen hoeveel niveaus, vijanden, geheime kamers, vallen en items ze in hun kerker willen opnemen. Ze kunnen ook vrienden en de gemeenschap uitdagen om hun kerker onder de knie te krijgen of talloze kerkers te spelen die door anderen zijn gemaakt. Met een verscheidenheid aan soorten vijanden en items zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos. Deze game bevat ook een eenvoudig te leren editor en een offline modus voor het spelen van community dungeons.

We geven een overzicht van Super Dungeon Maker en bieden tips voor het maken van je perfecte kerker.


Super Dungeon Maker – laat je creativiteit de vrije loop

Super Dungeon Maker is een creatieve pixel art dungeon-editor, geïnspireerd op de beste 2D-avonturengames. Het is ontwikkeld door Rokaplay en FIRECHICK en uitgebracht voor de Nintendo Switch. Met dit spel kunnen spelers hun eigen 16-bits Zelda-kerkers maken, vergelijkbaar met wat Super Mario Maker doet voor Mario-spellen. Met de eenvoudig te leren editor kunnen spelers zoveel niveaus, vijanden, geheime kamers, vallen en items kiezen als ze willen. Ze kunnen dan vrienden en de gemeenschap uitdagen om hun kerker onder de knie te krijgen of talloze kerkers spelen die door anderen zijn gemaakt. Super Dungeon Maker biedt een verscheidenheid aan soorten vijanden en items, waardoor bijna eindeloze creatieve mogelijkheden worden geboden. Dankzij de offline modus van de game kunnen spelers zelfs community dungeons offline spelen.

video
play-rounded-fill

De kerker-editor gebruiken

De kerker-editor van Super Dungeon Maker is eenvoudig te gebruiken en stelt spelers in staat spannende en complexe kerkers te maken. Om je perfecte kerker te creëren, moet je niveaus, vijanden, geheime kamers, vallen en items kiezen.

Niveaus kiezen:

Spelers kunnen kiezen hoeveel niveaus ze in hun kerker willen hebben. Ze kunnen ook de lay-out van elk niveau kiezen, inclusief de breedte en hoogte.

Vijanden toevoegen:

Er zijn verschillende soorten vijanden beschikbaar in Super Dungeon Maker. Spelers kunnen kiezen welke vijanden ze in hun kerker willen opnemen en hoeveel van elk.

Geheime kamers maken:

Geheime kamers zijn een geweldige manier om wat extra uitdaging aan je kerker toe te voegen. Spelers kunnen kiezen waar ze geheime kamers plaatsen en wat voor soort beloning ze willen aanbieden.

Traps toevoegen:

Vallen zijn een geweldige manier om je kerker uitdagender te maken. Spelers kunnen kiezen welke vallen ze willen gebruiken en waar ze die willen plaatsen.

Items kiezen:

Super Dungeon Maker biedt een verscheidenheid aan items die in je kerker kunnen worden gebruikt. Spelers kunnen kiezen welke items ze willen toevoegen en waar ze deze willen plaatsen.

Tips voor het maken van een geweldige kerker:

Bij het maken van je kerker is het belangrijk om een ​​paar dingen in gedachten te houden. Zorg er eerst voor dat je kerker een duidelijk doel heeft. Ten tweede, zorg ervoor dat je kerker uitdagend maar niet onmogelijk is. Zorg er ten slotte voor dat je kerker leuk en boeiend is.

Creatieve mogelijkheden van Super Dungeon Maker

Super Dungeon Maker biedt bijna eindeloze creatieve mogelijkheden, dankzij de verscheidenheid aan beschikbare soorten vijanden en items.

Verscheidenheid aan soorten vijanden:

Super Dungeon Maker biedt verschillende soorten vijanden, waaronder klassieke Zelda-vijanden zoals Octoroks en Moblins. Elke vijand heeft zijn eigen unieke gedrag en aanvalspatronen, waardoor het belangrijk is dat spelers vijanden kiezen die goed samenwerken om een ​​uitdagende maar niet onmogelijke kerker te creëren.

Artikelen beschikbaar voor gebruik:

Super Dungeon Maker biedt een verscheidenheid aan items die in een kerker kunnen worden gebruikt, waaronder sleutels, bommen en pijlen. Elk item heeft zijn eigen unieke gebruik en kan strategisch worden geplaatst om spelers door de kerker te helpen.

Het belang van feedback van spelers:

Met Super Dungeon Maker kunnen spelers hun kerkers delen met de community, wat een geweldige manier is om feedback te krijgen over je creatie. Feedback van spelers kan je helpen je kerker te verbeteren en het aantrekkelijker te maken voor anderen om te spelen.

Community Dungeons delen en spelen

Super Dungeon Maker biedt de mogelijkheid om je eigen kerkers te delen met de gemeenschap en talloze kerkers te spelen die door anderen zijn gemaakt.

Overzicht van communitykerkers:

Community-kerkers zijn kerkers die door andere spelers zijn gemaakt en die door iedereen met Super Dungeon Maker kunnen worden gespeeld. Ze bieden een verscheidenheid aan uitdagingen en creatieve mogelijkheden.

Uw eigen kerkers delen:

Spelers kunnen hun eigen kerkers delen met de community door ze te uploaden naar de server van het spel. Eenmaal geüpload, kunnen andere spelers je kerker spelen en feedback geven.

Community Dungeons spelen:

Om community-kerkers te spelen, hoeven spelers alleen maar door de beschikbare kerkers te bladeren en er een te kiezen om te spelen. Community-kerkers kunnen worden gesorteerd op populariteit, moeilijkheidsgraad en andere criteria.

Offline-modus voor het spelen van Community Dungeons:

Super Dungeon Maker biedt een offline modus waarmee spelers gemeenschapskerkers kunnen opslaan en spelen zonder internetverbinding. Dit is een geweldige functie voor spelers die onderweg of zonder internetverbinding community dungeons willen spelen.

Conclusie

Super Dungeon Maker is een creatieve en boeiende game waarmee spelers hun eigen 16-bits Zelda-kerkers kunnen maken. Met de eenvoudig te leren editor en de verscheidenheid aan soorten vijanden en items kunnen spelers bijna eindeloze creatieve mogelijkheden creëren. De mogelijkheid om community-kerkers te delen en te spelen, voegt nog meer waarde toe aan het spel. We hopen dat dit artikel je nuttige tips en informatie heeft gegeven voor het maken van je perfecte kerker.

Veelgestelde vragen
  • Hoeveel niveaus kan ik opnemen in mijn kerker?
    • Spelers kunnen het aantal niveaus kiezen dat ze in hun kerker willen hebben.
  • Kan ik de lay-out van elk niveau in mijn kerker kiezen?
    • Ja, spelers kunnen de breedte en hoogte van elk niveau in hun kerker kiezen.
  • Zijn er verschillende moeilijkheidsgraden voor community dungeons?
    • Ja, community-kerkers kunnen worden gesorteerd op moeilijkheidsgraad.
  • Hoe deel ik mijn eigen kerker met de gemeenschap?
    • Spelers kunnen hun kerker uploaden naar de server van het spel om deze te delen met de community.
  • Kan ik community dungeons offline spelen?
    • Ja, Super Dungeon Maker biedt een offline modus waarmee spelers gemeenschapskerkers kunnen opslaan en spelen zonder internetverbinding.