Labyrinth Legend – Launch trailer

Labyrinth Legend – Launch trailer

De debuuttrailer voor Regista’s kerker-kruipspel Labyrinth Legend is uitgebracht door NIS America. Na een eerdere Japanse release is deze nu beschikbaar voor Nintendo Switch in het Westen. De retro-geïnspireerde pixelvisuals in Labyrinth Legend bieden gamers een heerlijke kerker-crawlervaring.

video
play-rounded-fill

Over Labyrinth Legend

Zowel beginnende als ervaren spelers zullen de actiegerichte strijd waarderen, die eenvoudige maar opwindende spelprincipes toepast. Labyrinth Legend speelt zich af in het koninkrijk Kanata en vertelt de verhalen van een door monsters geteisterd gebied dat bekend staat als het Labyrinth, en waarvan wordt beweerd dat het de thuisbasis is van een verloren koninklijke schat. Kies een van de drie verschillende klassen voor je eenzame avonturier, elk met hun eigen specifieke talenten, en ga het labyrint binnen om je vaardigheden op de proef te stellen. De plot van de game ontvouwt zich naarmate je verder het labyrint ingaat, en ontwikkelt en verandert met je voortgang. Je zult aan het einde van elke kerker gigantische vijanden tegenkomen die ongetwijfeld een uitdaging zullen vormen, dus zorg ervoor dat je je personage een niveau hoger brengt en de aanvallen van de wezens onder de knie krijgt!

Een gloednieuwe kerker met nieuwe plotelementen en krachtigere items wordt opgenomen in de Nintendo Switch-editie. De Nightcrawler, een nieuwe klasse die gespecialiseerd is in fysieke aanvallen, maakt ook zijn opwachting. Ten slotte kunnen spelers in lokale coöp samenwerken met familie en vrienden om zelfs de meest uitdagende kerkers te overwinnen.

Labyrinth Legend is digitaal beschikbaar voor Nintendo Switch via de eShop.

Ad