Lair Of The Clockwork God – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 31 december

Lair Of The Clockwork God – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 31 december

Limited Run Games heeft bevestigd dat het platform-aanwijs-en-klik-avontuur Lair Of The Clockwork God de volgende is in de rij om een ​​fysieke Nintendo Switch-release te krijgen. Open pre-orders voor de titel beginnen op 31 december 2021 (10 uur ET), voor $ 34,99 USD per standaardexemplaar voor Nintendo Switch.

Bovendien heeft Limited Run Games ook een Collector’s Edition-bundel van $ 84,99 voor de game onthuld, die extra’s zal bevatten zoals een originele soundtrack, een handleiding, kunstkaarten, een exemplaar van Ben’s Journal, een 9×7 canvasprint, een 18 ″ x 24″ Poster en een speld.

video

Over Lair Of The Clockwork God

Waarom zou je slechts één gamegenre spelen als je twee enigszins verschillende tegelijkertijd zou kunnen spelen?

BEN is een die-hard, old-school fan van avonturengames.

Hij zit met één voet vast in de jaren 90, en hij verzamelt het liefst alle oude rommel die hij in handen kan krijgen, in de hoop alles te combineren om een ​​bevredigende puzzel op te lossen.

Zijn cohort en sidekick DAN

…heeft de ambitie om het volgende grote indie-platformpersonage te worden. Hij heeft alles wat hij nodig heeft: hij is hip, gevoelig en zijn neus heeft een andere kleur dan de rest van zijn gezicht.

LAIR OF THE CLOCKWORK GOD ziet je schakelen tussen Ben en Dan en hun unieke vaardigheden samen gebruiken om te voorkomen dat alle Apocalypsen tegelijkertijd plaatsvinden, door een oude computer over gevoelens te leren.

Los klassieke point-and-click-puzzels op als Ben om unieke upgrade-items voor Dan te maken, zodat hij hoger kan springen, sneller kan rennen en alles weg kan schieten met een glanzend nieuw pistool. Ren en spring dan als Dan om nieuwe gebieden en spannende puzzels voor Ben te ontgrendelen!

Ad