Langrisser I & II demo op komst

Langrisser I & II demo op komst

Een van de weinige aankondigingen op het PAX South 2020-paneel van NIS America was dat er binnenkort een demo komt voor de komende Langrisser I & II op de Nintendo Switch.

Het bedrijf zei dat de demo potentiële klanten de kans geeft om beide games te ervaren. In totaal kun je zes hoofdstukken spelen.

Over Langrisser I & II

Langrisser I: De krachten van de duisternis dalen af ​​in het koninkrijk Baltia. Neem je zwaard op als Prins Garett en ontdek het kwaad dat in het hart van het Dalsis-rijk ligt.

Langrisser II: De krachten van Chaos bedreigen het rijk opnieuw. Duwend tussen strijdende partijen, is het aan onze held Erwin om deze oorlog te navigeren en te bepalen welk pad vrede zal brengen in dit conflict.

Beide Langrisser I en II zijn teruggekeerd met hun klassieke verhalen over goed en kwaad, nu opnieuw gemaakt in prachtige high-definition visuals, geherorkestreerde muziek en levenskwaliteit verbeteringen aan de gameplay en gebruikerservaring die deze strategische RPG’s echt LEGENDARIS maakten.

Kenmerken:

  • A Blade Honed to Perfection – Ervaar twee klassieke titels met nieuwe kunst, muziek en presentatie.
  • Een tijdloos verhaal moderniseren – Perfect opnieuw afgestelde gameplay voor een modern SRPG-gevoel.
  • Langrisser en Alhazard – Twee legendarische zwaarden, twee legendarische verhalen – tot leven gebracht met een nieuwe lokalisatie en een nieuw karakter! “
  • Langrisser I & II op de Nintendo Switch wordt gelanceerd op 10 maart in Noord-Amerika en 13 maart in Europa.
Ad