Langrisser I – Verhaal Trailer

Langrisser I – Verhaal Trailer

NIS America heeft een verhaaltrailer uitgebracht voor Langrisser I, die volgend jaar wordt uitgebracht als Langrisser I & II voor Nintendo Switch.

Sluit je aan bij Ledin, de prins van Baldea, om de Sacred Sword Langrisser terug te winnen en het kwaad te verzegelen dat de wereld dreigt te consumeren in de verhaal- en karaktertrailer voor Langrisser I, onderdeel van de aanstaande Langrisser I & II voor PS4 ™, Nintendo Switch ™, en pc.

video
play-rounded-fill

Ontmoet de personages hier in detail en blijf op de hoogte voor meer glimpen in het conflict tussen Licht en Duisternis in de focustrailer van Langrisser II.

Over Langrisser I

Lang geleden was er een vreselijke oorlog om een ​​legendarisch zwaard dat zijn wielder onbeperkte macht zou verlenen. Het bloed van degenen die beloofden het te beschermen en degenen die de macht voor zichzelf zochten, doordrongen de slagvelden van El Sallia. Dat zwaard staat bekend als Langrisser. Van degenen die zweren het te beschermen, heeft de koninklijke familie van Baldea het voor vele generaties van de wereld beschermd. Dankzij Baldea verdwenen verhalen over Langrisser al snel uit het geheugen.

De beëdigde plicht van Baldea zou echter opnieuw worden opgeroepen. Gemotiveerd door macht en de overtuiging om de wereld te regeren, beval Kaiser Digos en het Dalsis-rijk dat hij Baldea binnenviel, op zoek naar de verleidelijke kracht van Langrisser. Ledin, de prins van Baldea, ontsnapt ternauwernood aan de invasie en bedenkt een manier om zijn vader te wreken, die door Kaiser Digos was vermoord.

Nu moet Ledin Langrisser terugwinnen, die zijn voorouders zo dapper hebben gevochten om te beschermen – en dus aan zijn reis begonnen die zijn loyaliteit aan het Licht zal testen.

Vrijheid van keuze

Het lot is een wispelturig ding. Soms is het een voorstander van het licht, soms een voorstander van de duisternis, en soms is het voorstander van iets anders. Alleen jij kunt je lot bepalen en dat van degenen die je volgen. Maar weet dat niet al je metgezellen je trouw zullen volgen. Vechten voor elke overtuiging zal het respect verdienen van degenen die het met je eens zijn en de minachting van anderen oproepen.

Gevolgen

Je beslissingen, zowel in als buiten het slagveld, kunnen toekomstige gebeurtenissen drastisch veranderen. Een zielige vijand die je geschikt vond om neer te slaan, kan je bondgenoot zijn geworden als je had besloten zijn leven te sparen. En bij elke rimpel ontstaat er een golf, dus overweeg uw acties zorgvuldig.

Nieuw spel + en backtracking

Je kunt je voortgang terugdraaien om gebeurtenissen uit het verleden opnieuw te ervaren als je denkt dat een andere keuze je beter zou passen. Je kunt het spel ook opnieuw beginnen als je je eerste playthrough hebt voltooid. In New Game +, zul je de niveaus, items en goud van je commandanten behouden van je voltooide playthrough.

Ad