Lara Croft komt naar Brawlhalla

Lara Croft komt naar Brawlhalla

Ubisoft voert een goed gevecht met zijn vechter, Brawlhalla. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat Lara Croft van de Tomb Raider-franchise deelneemt aan de strijd als onderdeel van een nieuw evenement dat in de game plaatsvindt.

video

Welkom Lara Croft

Introductie van het Tomb Raider Epic Crossover-evenement met Lara Croft! Deze Epic Crossover wordt geleverd met aangepaste Signature-effecten, een speciale Roster-plek en een extra skin met zijn eigen unieke wapenhuiden en lock-in-animatie. Dit evenement bevat ook een geanimeerd Podium, nieuwe Temple Climb-spelmodus, een permanente toevoeging aan de aangepaste spellen van Brawlhalla, een nieuwe FFA-map met de naam Temple Ruins, bonuslogin Gold en meer!

Daarnaast hebben we een aantal nieuwe testfuncties toegevoegd, zoals het aanpassen van de balans bij de Cannon Update, spelverbeteringen, bugfixes en meer.

Tomb Raider Crossover-evenement

Word buitengewoon en sta op als een held met Lara Croft! Lara Croft is een nieuwe Epic Crossover met aangepaste handtekeningeffecten, een speciale Roster-plek en wordt geleverd met een extra skin, Survivor Lara Croft, met zijn eigen twee unieke wapenhuiden en lock-in-animatie.

In Brawlhalla weerspiegelt Lara Croft de mogelijkheden van Diana en blijft na het evenement in Mallhalla.

Met:

  • Lara Croft Epic Crossover – “Ik maak mijn eigen geluk.”
  • Deze Epic Crossover heeft een extra Skin, Survivor Lara Croft! Het komt ook met nog twee extra Weapon Skins en nog een unieke lock-in animatie.
  • Wees de concurrentie te slim af met de dubbele pistolen en vuurpijlen van Lara.
  • “Het buitengewone zit in wat we doen, niet wie we zijn.”

Lees hier de volledige patch-aantekeningen; https://www.brawlhalla.com/news/lara-croft-joins -brawlhalla-patch-3-57 /

Ad