Lara Croft Tomb Raider games komen in 2023

Lara Croft Tomb Raider games komen in 2023

We hoorden begin dit jaar dat twee van de Tomb Raider-spin-offs naar het Nintendo Switch-systeem zouden komen, en het ontwikkelingsbedrijf, Feral Interactive, heeft nu via Twitter aangekondigd dat ze zal ergens in het jaar 2023 aankomen.

Er is aangekondigd dat Lara Croft and the Guardian of Light/Temple of Osiris in het jaar 2023 beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch. In het komende jaar kijken we ernaar uit om meer te blijven delen.

De betreffende titels zijn Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris; beide games zijn uitgebracht voor de Xbox 360 en PlayStation 3 in 2010 en voor de Xbox One en PlayStation 4 in respectievelijk 2014, en beide kregen lovende recensies bij hun respectieve console-debuut.

Rome: Total War, Medieval II: Total War en Alien: Isolation zijn slechts enkele van de uitstekende titels die Feral Interactive heeft vertaald naar de Nintendo Switch en mobiele platforms.

Over Lara Croft en de Guardian of Light

De videogame Lara Croft and the Guardian of Light is een actie-avontuurtitel waarin de gelijknamige hoofdrolspeler van de serie schittert. Karakterontwikkeling, platformactie, puzzels oplossen, snelle leuke gevechten en elementen van menselijke samenwerking en competitie zijn allemaal inbegrepen in deze uitbreiding van het Tomb Raider-merk. Andere kenmerken van de Tomb Raider-franchise zijn verkenning en ontdekking, het oplossen van puzzels en spelen op platforms.

De eerste release van Crystal Dynamics die alleen kan worden gedownload en het debuut van Lara Croft in een game die alleen kan worden gedownload, zijn twee van de meest opvallende elementen van de game.

Een traditionele gameplay-formule bestaande uit puzzels, gevechten, verkenning en prachtige bezienswaardigheden, opnieuw vormgegeven als een isometrische, actievolle game-ervaring met een focus op snelheid.

Een overvloed aan alternatieven voor het oplossen van puzzels en het onderhandelen over dodelijke milieurisico’s, waardoor spelers een ongeëvenaarde mate van flexibiliteit krijgen om hun eigen strategieën te kiezen om uitdagingen te overwinnen en nieuwe manieren te ontdekken om door de diepe bossen van Midden-Amerika te navigeren.

De unieke technologie die is ontwikkeld door Crystal Dynamics stelt spelers in staat om uitgestrekte locaties te verkennen zonder laadtijden te ervaren en ongelooflijke verticale gameplay aan te gaan in tombes die zich uitstrekken tot ongelooflijke diepten onder het aardoppervlak.

Vecht je een weg door een horde zombiestrijders die weer tot leven zijn gewekt door de snode Xolotl, inclusief een aantal baasgevechten die je niet mag missen!

Over Lara Croft en de tempel van Osiris

Het veelgeprezen vervolg van Lara Croft and the Guardian of Light, Lara Croft and the Temple of Osiris, is de allereerste coöpervaring voor vier spelers met Lara Croft. De game is ook het vervolg op Lara Croft and the Guardian of Light. Spelers moeten samenwerken om de tempel te verkennen, zwermen wezens uit de Egyptische onderwereld te doden, lastige raadsels op te lossen en dodelijke vallen te ontwijken. De game heeft adembenemende graphics en een gloednieuw plot. Gedurende dit alles zullen spelers tegen elkaar strijden om rijkdom, krachtige relikwieën en de mogelijkheid om het ultieme opscheppen te hebben.

De actie in de videogame Lara Croft and the Temple of Osiris speelt zich af diep in de Egyptische woestijn. In dit nieuwe hoofdstuk van Lara’s verhaal zal ze moeten samenwerken met haar tegenstander, de schatzoeker Carter Bell, evenals de goden Horus en Isis, die gevangen worden gehouden, om de verschrikkelijke godheid Set te verslaan. Tijdens de strijd van Lara en haar vrienden tegen de krachten van de natuur over de duinen en in de oude graven, zullen ze het gevecht aangaan met legendarische goden en mythische dieren. Lara moet de stukken van Osiris vinden om te voorkomen dat Set de hele mensheid tot slaaf maakt en om de planeet te redden van de naderende ondergang.

Kenmerken

Franchise die fenomenale lof heeft ontvangen — Het vervolg op de veelgeprezen en commercieel succesvolle Lara Croft and the Guardian of Light, die tot de top 10 van best verkochte digitale games aller tijden behoort.

Lara moet zich een weg banen door gevaarlijke vallen en goden die haar in de steek hebben gelaten om de ontbrekende delen van Osiris te vinden en haar lot te veranderen. Een geheel nieuw avontuur.

Klassieke arcade-actie – Lara Croft schittert in ‘s werelds eerste coöperatieve multiplayer-ervaring voor vier spelers. In de volledig coöperatieve vertelmodus speel je als Lara terwijl je vrienden de rollen van Carter, Isis en Horus in het spel op zich nemen. Deze modus ondersteunt zowel offline als internet spelen.

Speel tegen je vrienden in een vloeiende drop-in/drop-out coöpmodus om grotere prijzen, rijkdommen en sterke artefacten te verzamelen om je karakter te versterken. Competitive Co-op is een nieuwe toevoeging aan het spel. Zul je met elkaar samenwerken, of probeer je je vrienden op alle mogelijke manieren voor te zijn?

Lara’s terugkeer naar een favoriete bestemming van fans, de Tempel van Osiris, heeft prachtige graphics met dynamisch weer en veranderingen in de wereldtoestand, en het is voor jou beschikbaar om te verkennen.