Last Moon is in ontwikkeling

Last Moon is in ontwikkeling

Fans van Skoll Studio‘s eerdere werk, Last Moon, zullen blij zijn te horen dat de game uiteindelijk geporteerd zal worden naar de Nintendo Switch. Skoll Studio heeft hard gewerkt aan dit project.

video
play-rounded-fill

Over Last Moon

De videogame is een top-down action role-playing game (RPG) en volgt het verhaal van een koninkrijk dat in de war raakt wanneer een ondode magiër weer tot leven komt en een vloek uitspreekt op de maan. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de vrede over de hele planeet.

Het actie-rollenspel Last Moon zal een aanzienlijk aantal veldslagen bevatten. Spelers kunnen corrupte vijanden omzeilen, blokkeren en aanvallen. Bovendien blijft de game trouw aan het genre in andere elementen, zoals de mogelijkheid om Lunar Knight-vaardigheden te verbeteren, wapens te smeden, talenten te kiezen en de mate van wapenvaardigheid te vergroten. Er kunnen zelfs meer dan 30 Runes of the Ancients worden ontdekt en uitgerust als je goed genoeg kijkt.

Je kunt de omgeving buiten de strijd verkennen en er zijn zelfs dag- en nachtcycli die je kunt ervaren. Het tijdstip van de dag kan af en toe van invloed zijn op welke bestemmingen en andere geheimen toegankelijk kunnen zijn. Dit geldt ook voor sommige locaties.

De beste rollenspellen uit de jaren negentig, zoals Chrono Trigger, Secret of Mana en Legend of Zelda: A Link to the Past, dienden als inspiratie voor Last Moon, een actie-RPG gespeeld vanaf de omlaag perspectief.

ER WORDT NU NOG AAN HET SPEL WERKT.

PC-, PlayStation 5-, Xbox One- en Nintendo Switch-versies van Last Moon zijn in de maak.

– LORE –

Een oude en machtige tovenaar van lang geleden komt weer tot leven in een koninkrijk dat bekend staat om zijn kalmte, en hij spreekt een vloek uit over de maan.

De wereld is vervallen in anarchie als gevolg van de verschijning van corrupte beesten.

Het kan worden gestopt, maar alleen door een echte Lunar Knight. Als je het lef hebt om de Last Moon en de macht van de maangeest achter je te redden, denk je dan dat je nog genoeg tijd hebt om vrede te brengen?

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over een releaseperiode of datum voor de game.

Ad