Launch datum exclusieve Castle Of Heart

Launch datum exclusieve Castle Of Heart

7Levels, de Poolse indie-ontwikkelaar, is verheugd aan te kondigen dat de opwindende platformgame Castle of Heart vanaf 23 maart 2018 beschikbaar zal zijn in de Nintendo eShop in Europa, Noord-Amerika, Mexico en Australië tegen een prijs van $ 14,99 / € 14,99 / £ 13,49.

Castle of Heart is een klassieke actieplatformer waarbij spelers de controle krijgen over een vervloekte ridder die door een tovenaar van de tovenaar kwaad is gemaakt. Onze dappere held moet helemaal uit hun versteende dorp reizen naar het kasteel van de donkere heerser, en elk niveau beheersen.

Over Castle of Heart

Castle of Heart biedt prachtige en gedetailleerde 3D-afbeeldingen met veranderende landschappen, weersomstandigheden en rijke achtergronden.

De esthetiek en het bestiarium van de game zijn in gelijke delen geïnspireerd op de Slavische mythologie, met een aantal ecologische details die rechtstreeks afkomstig zijn van beroemde, mystieke locaties in Polen, het thuisland van de ontwikkelaars en de duistere fantasiesfeer van de beste actiepijler-titels uit de gouden eeuw van het genre . Dit alles maakt Castle of Heart de perfecte mix van klassieke invloeden en modern design, gebruikmakend van het spectrum van de functies van de Switch, die zowel fans van het genre als nieuwkomers zullen betoveren.

Castle of Heart – Main Features

  • Een uniek hoofdpersonage: een ridder die in steen is veranderd en die moet blijven vechten om desintegratie te voorkomen
  • 20 volledig verschillende level in 4 prachtige omgevingen losjes geïnspireerd door real-life locaties
  • Ongeveer 50 soorten wapens voor zowel korte als lange afstanden, waarmee elke gamer zijn eigen individuele gevechtsstijl kan vinden
  • HD Rumble-ondersteuning, waardoor de onderdompeling van spelers nog verder toeneemt
  • Minimaal 7 uur verslavende en opwindende gameplay
  • Epische bossgevechten aan het einde van elke locatie
  • Adembenemend grafisch ontwerp
  • Talloze power-ups die de gameplay verrijken

Trailer – Castle of Heart

video
play-rounded-fill

Castle of Heart zal exclusief op de Nintendo Switch verschijnen op 23 maart 2018.

Ad