Launch Trailer L.A. Noire

Launch Trailer L.A. Noire

Rockstar Games heeft een launch trailer vrijgegeven van L.A. Noire voor de Nintendo Switch, de game staat gepland voor een release van 14 November.

Ja dat is alweer over een paar dagen, het zijn drukke Switch dagen.

Trailer

video
play-rounded-fill

Oude game?

L.A. Noire kwam in 2011 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Rockstar Games brengt de game nu ook naar de huidige generatie consoles, waaronder ook de Nintendo Switch. Dus is het dan per definitie oude game? Naar onze mening niet als de game ook voor PS4, Xbox One etc. komt.

Daarnaast Rockstar Games op de Nintendo Switch … wie had dat bij de launch van de Nintendo Switch eerder dit jaar in Maart Ć¼berhaupt durven claimen? Hopelijk zal Rockstar zich ook goedmaken voor meer support buiten L.A. Noire om, GTA (custom?) portable voor de Nintendo Switch … jaaaa toch?!

Final Score
super-mario-odyssey-boxart

Game title: Super Mario Odyssey

Game description: Bereid je voor op een boeiend, wereld-verkennend avontuur! Ga mee met Mario op een massief, wereld-verkennend 3D avontuur en gebruik zijn ongelooflijke nieuwe vaardigheden om Moons te verzamelen, zodat je je airship, de Odyssey genoeg kracht kunt geven en zo Princess Peach kunt redden van Bowserā€™s bruiloft plannen! Dit zandbak-stijl 3D Mario avontuur -de eerste sinds 1996ā€™s geliefde Super Mario 64 en 2002ā€™s Nintendo GameCube klassieke Super Mario Sunshine- zit vol met geheimen en verrassingen. Met Marioā€™s nieuwe bewegingen zoals de hoed worp, hoed jump en het beheersen, zal je veel plezier en spannende gameplay-ervaringen beleven, op een manier nog anders dan ooit wat je al eerder in een Mario-spel hebt mogen ervaren.

More...

  • 100%
    Visueel - 100%
  • 100%
    Audio - 100%
  • 100%
    Gameplay - 100%
  • 92%
    Moeilijkheid - 92%
  • 95%
    Content - 95%
  • 95%
    Extra's - 95%
97%

Samenvatting

Super Mario Odyssey is een geweldige game die dicht bij perfectie komt op enorm veel vlakken. Maar niet perfect is en dat moet ook gezegd kunnen worden want dat maakt de game totaal niets minder waard!