Launch trailer Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Launch trailer Ys VIII: Lacrimosa of Dana

In Ys VIII: Lacrimosa of DANA speel je als avonturier Adol. Nadat zijn schip gezonken is, dreef Adol naar een verlaten eiland. Helaas blijkt dat het eiland toch nog bewoond wordt door woedende wezens en is het aan Adol de taak om naar overlevenden te zoeken en een eigen basis te ontwikkelen tijdens zijn avontuur.

De game is sinds 26 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch. Om dit te vieren heeft NIS America een nieuwe trailer vrijgegeven, waarmee je nog snel even een beeld kunt krijgen van de game. 

video
play-rounded-fill

Vergelijking Xenoblade Chronicles

Voor degene die het stiekem al dachten Ys VIII: Lacrimosa of Dana heeft veel zaken waardoor het op Xenoblade Chronciles 2 lijkt. Maar er zijn ook zeker grote verschillen. 1 van de grootste verschillen is de dynamiek die in Ys VIII: Lacrimosa of Dana aanwezig is als het op gevechten aankomt. Het is veel vrijer dan de toch meer timed events van Xenoblade Chronicles 2.

Mocht je de vechtstijl van Xenoblade Chronicles 2 je niet hebben gelegen, geef dan derhalve Ys VIII: Lacrimosa of Dana eens een kans!

Ad