Layers Of Fear 2 komt 20 Mei

Layers Of Fear 2 komt 20 Mei

Bloober Team heeft aangekondigd dat ze deze week Layers Of Fear 2 naar de Nintendo Switch zullen brengen.

Layers Of Fear 2 is oorspronkelijk uitgebracht in 2019 en is het vervolg op het populaire psychologische horrorspel Layers Of Fear. De titel komt eindelijk op 20 mei uit op Switch.

video
play-rounded-fill

Over Layers Of Fear 2

Speel de hoofdrol in een angstaanjagende film van een mysterieuze en despotische regisseur. Verken de bizarre kamers en gangen van de oceaanstomer. Stel je verleden samen en leg de reden bloot waarom je voor deze film bent gecast.

Met de nadruk op verkenning en het vertellen van verhalen, plaatst Layers of Fear 2 je in het midden van de scène. Je bent niet alleen in karakter, je bent het karakter. De rol die je speelt, is in het bijzonder van jou. Speciaal voor jou geschreven. Pas echter op, want misschien is niet iedereen wat het lijkt.

Je verleden heeft je geholpen om je te vormen tot wat je bent, je hebt de vaardigheden opgedrongen die nodig zijn om je vak aan te scherpen. Datzelfde verleden heeft diepe, golvende littekens in je geschraapt, niet aan de buitenkant waar de wereld kan zien, maar op een plek die zo diep van binnen is begraven dat het vormloos is geworden. Je duwt die herinneringen naar beneden, maar laat je door de ervaringen drijven in wie of wat je moet spelen.