LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition Launch Trailer

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition Launch Trailer

Nintendo heeft LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires ’Conspiracy – Deluxe Edition uitgebracht op Nintendo Switch.

Om dit te vieren, heeft het bedrijf een gloednieuwe lanceringstrailer uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition

Ja, deze titel is een echte mondvol … en het komt er nooit geweldig uit …

Het is tijd om door te gaan met de Legton-erfenis in de LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition-game, de nieuwste versie in de Professor Layton mystery puzzel-avonturenreeks, nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite-systemen.

Ontwikkeld door LEVEL-5, de LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition-game stelt spelers in staat om de rol aan te nemen van de enthousiaste en intuïtieve Katrielle Layton, de dochter van Professor Layton die mysteries ontrafelt met vertrouwen, panache en een aanpasbare kledingkast.

Verbeterd

In deze verbeterde versie van LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy krijgen spelers de mogelijkheid om meer dan 40 nieuwe puzzels te spelen en meer dan 50 unieke outfits te verkrijgen als beloning via gameplay. Daarnaast hebben aspirant-detectives die de game spelen al toegang tot twee DLC-outfits, “Daddy’s Girl” en “Luke Lookalike”, die in de originele versie als betaalde inhoud zijn uitgebracht.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition is ook opnieuw ontworpen met een verbeterde lay-out en verbeterde grafische weergave op de Nintendo Switch. Belangrijke aanwijzingen en essentiële informatie voor elke puzzel kunnen nu op één scherm worden bekeken en alle graphics van de game zijn opnieuw in HD geremasterd.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition is nu beschikbaar om te kopen, zowel fysiek in de winkels als digitaal in de Nintendo eShop en op Nintendo.com, voor een adviesprijs van $ 39,99.