Layton’s Mystery Journey: Millionaires’ Conspiracy komt op 8 November

Layton’s Mystery Journey: Millionaires’ Conspiracy komt op 8 November

Puzzelliefhebbers pakken dit najaar hun vergrootglazen, notebooks en Joy-Con-controllers. De reden LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition wordt op 8 november gelanceerd voor Nintendo Switch.

Over Layton’s Mystery Journey: Millionaires ‘Conspiracy

Deelnemers aan het Japan Expo-evenement in Frankrijk zijn dit weekend de eersten in Europa die de game spelen en de onderscheidende Layton-esthetiek en puzzelspel in HD op het tv-scherm ervaren.

Deze inzending in de Layton-mysterie-puzzelreeks, de beroemde professor Hershel Layton, is verdwenen en het is aan zijn dochter Katrielle – een slimme en pittige jonge dame met een talent om ondanks onaangename bewijzen de waarheid te bereiken – te nemen in het middelpunt als onze nieuwe hoofdrolspeler. Ze wordt bij haar inspanningen geholpen door een kleurrijke cast van personages die nieuw zijn in de serie, waaronder een jonge student genaamd Ernest Greeves die optreedt als haar assistent, en Sherl, een pratende hond die begint als de eerste klant van Katrielle maar al snel haar hulpje wordt.

video

Let op: Nintendo 3DS footage

DELUXE

LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition is de eerste keer dat een LAYTON-seriespel op tv-schermen kan worden afgespeeld, de perfecte gelegenheid voor speurneuzen om het plezier van puzzelen met vrienden en familie te delen.

De bedieningselementen zijn zo eenvoudig en intuïtief als altijd, waarbij de game kan worden gespeeld met knoppenbediening, bewegingsbediening of het aanraakscherm van de Nintendo Switch in de handheld-modus. Bovendien zorgen een groot aantal nieuwe content en bijgewerkte gameplay-functies ervoor dat er genoeg is om je hersens in te dammen voor fans van de LAYTON-serie en nieuwkomers. Hier is een overzicht van wat er nieuw is:

  • Nieuwe puzzels: deze Deluxe Edition bevat meer dan 40 gloednieuwe puzzels en bovendien zijn enkele puzzels uit de Nintendo 3DS-versie verfijnd.
  • Verbeterde lay-out en verbeterde grafische weergave: de belangrijkste informatie voor elke puzzel is nu zichtbaar op één scherm en alle afbeeldingen hebben een HD-revisie ontvangen.
  • Unlocked DLC: content die eerder werd vrijgegeven als betaalde DLC, inclusief de “Daddy’s Girl” en “Luke Lookalike” -outfits, is vanaf het begin ontgrendeld.
  • Nieuwe outfits: meer dan 50 nieuwe outfits zijn toegevoegd, die allemaal kunnen worden verkregen door middel van gameplay.

Degenen die geïnteresseerd zijn in LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition kunnen via Nintendo Switch naar de Nintendo eShop gaan en het spel aan hun watchlist toevoegen. Met de Watch List-functie in de Nintendo eShop kunnen gebruikers gemakkelijk de games bijhouden waarin ze geïnteresseerd zijn. Ga gewoon naar de gamepagina in de Nintendo eShop en selecteer “Toevoegen aan kijklijst”.

Het mysterie-avontuur begint net met nieuwe puzzels, nieuwe outfits en nieuwe manieren om te spelen wanneer LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle en de Conviracy van The Millionaires – Deluxe Edition op 8 november bij Nintendo Switch aankomen.

Ad