Legend Of Mana Collector’s Edition onthuld

Legend Of Mana Collector’s Edition onthuld

Legend of Mana krijgt later dit jaar een geremasterde release op Nintendo Switch. Hoewel de titel voorlopig alleen in het westen digitaal wordt uitgebracht, lijkt het erop dat Japanse fans de game met trots kunnen laten zien!

Square Enix heeft een Collector’s Edition-bundel onthuld voor de RPG Legend Of Mana in Japan, met pre-orders nu open in de exclusieve e-Store.

Zoals je kunt zien, wordt de bundel geleverd met het fysieke gamepakket, een kunstboek, officiële soundtrack en Li’l Cactus-knuffel voor maar liefst 14.300 yen.

Over Legend Of Mana

Ga op reis om de mystieke Manaboom uit een droom te vinden, voordat je ontdekt … de wereldkaart is leeg! Tijdens je reizen zul je speciale artefacten verwerven; plaats deze waar u maar wilt op de kaart om steden en kerkers tot leven te brengen en het verhaal te bevorderen.

Ontmoet een kleurrijke cast van personages, neem het op tegen angstaanjagende monsters en voltooi missies in de uitgestrekte wereld van Fa’Diel. Niet alleen is de muziek opnieuw gearrangeerd voor deze remaster, je kunt ook afwisselen tussen de nieuwe en de originele soundtrack. Er zijn ook andere functies toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om vijandelijke ontmoetingen uit te schakelen, en de nooit eerder uitgebrachte minigame “Ring Ring Land”.