Legend Of Mana – Eerste 35 minuten

Legend Of Mana – Eerste 35 minuten

Is de geremasterde release van Legend of Mana op Nintendo Switch je tijd en geld waard? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 35 minuten bekijken.

Deze nieuwe release verbetert de originele titel uit 1999 met volledig geremasterde HD-graphics, herschikte muziek en extra functies!

video

Over Legend Of Mana

Ga op reis om de mystieke Mana Tree te vinden die je in een droom hebt gezien, voordat je ontdekt… dat de wereldkaart leeg is! Tijdens je reizen verwerf je speciale artefacten; plaats deze waar je maar wilt op de kaart om steden en kerkers tot leven te brengen en het verhaal vooruit te helpen.

Maak kennis met een kleurrijke cast van personages, neem het op tegen angstaanjagende monsters en voltooi missies in de uitgestrekte wereld van Fa’Diel. Voor deze remaster is niet alleen de muziek opnieuw gearrangeerd, je kunt ook wisselen tussen de nieuwe en originele soundtrack. Er zijn ook andere functies toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om vijandelijke ontmoetingen uit te schakelen en de nooit eerder uitgebrachte minigame “Ring Ring Land”.

Legend of Mana uitgebracht op Nintendo Switch op 24 juni 2021, voor $ 29,99 USD.