Legend of Mana komt 24 Juni

Legend of Mana komt 24 Juni

Tijdens de E3-presentatie van Square Enix maakten ze bekend dat de vierde inzending van de Trials of Mana-serie een HD-remaster krijgt met een paar nieuwe functies.

Hieronder vallen de mogelijkheid om vijandelijke ontmoetingen uit te schakelen en de nooit eerder uitgebrachte minigame ‘Ring Ring Land’. Ga op reis om de mystieke Mana Tree in een droom te vinden, voordat je ontdekt… de wereldkaart is leeg!

video
play-rounded-fill

Over Legend of Mana

Tijdens je reizen verwerf je speciale artefacten; plaats deze waar je maar wilt op de kaart om steden en kerkers tot leven te brengen en het verhaal vooruit te helpen.

Maak kennis met een kleurrijke cast van personages, neem het op tegen angstaanjagende monsters en voltooi missies in de uitgestrekte wereld van Fa’Diel. Voor deze remaster is niet alleen de muziek opnieuw gearrangeerd, je kunt ook wisselen tussen de nieuwe en originele soundtrack.

Er zijn ook andere functies toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om vijandelijke ontmoetingen uit te schakelen. De game bevat “Ring Ring Land”, een minigame die nog nooit eerder in het Westen is uitgebracht.

Nu beschikbaar voor pre-aankoop op Steam®, PlayStation®4 en Nintendo Switch™. De game wordt uitgebracht op 24 juni 2021.