Legendarische Anti-RPG Moon – Wereldwijde release kort na lancering

Legendarische Anti-RPG Moon – Wereldwijde release kort na lancering

Onion  Games  ‘anti-RPG’ Moon krijgt een Engelstalige release op Nintendo Switch wanneer deze wereldwijd wordt uitgebracht na de eerste lancering in Japan op 10 oktober.

De game is tijdens de vorige Japanse Nintendo Direct vorige week onthuld. Het zal digitaal beschikbaar zijn via de Japanse eShop voor 1.980 yen. De game heeft 787 MB ruimte nodig.

Moon is oorspronkelijk uitgebracht voor de Playstation in 1997. Blijkbaar is de game in die tijd alleen in Japan uitgebracht.

video

Over Moon

Heel lang geleden, onder het zilveren licht van een volle maan, werd de legendarische “anti-RPG” Moon in Japan uitgebracht. Nu, 22 jaar later, nieuw leven ingeblazen door een team van de oorspronkelijke makers, ontdek je waarom het een instant cult-klassieker werd, terwijl Moon naar de Nintendo Switch komt – voor het eerst in het Engels!

Wat is Moon?

Heb je ooit een RPG gespeeld en je afgevraagd …
“Waarom is het OK dat deze held huizen binnendringt en items uit de laden van mensen steelt?”
“Waarom is het OK dat deze held duizenden onschuldige monsters vermoordt?”
Moon is een spel om die tropen op zijn kop te zetten en te zien wat er echt gebeurt achter de schermen van je favoriete RPG-videogames.

Het verhaal van Moon

Op een nacht, onder het zilveren licht van een volle maan, wordt een jonge jongen plotseling door zijn tv gezogen in een videogame – een klassieke JRPG genaamd “Moon World”. De jongen volgt de dappere held van het spel en begint zijn eigen reis om het ontbrekende maanlicht van de wereld te herstellen door ‘Love’ te verzamelen.

Terwijl de held van Moon World plundert en een hoger niveau bereikt door monsters te minderen voor ervaringspunten – je weet wel, zoals helden doen – laat de jongen hun ziel los en verzamelt hun “liefde”. Moon is geen game waarin je vecht om een ​​niveau omhoog te gaan – je eigen vooruitgang komt door het verzamelen van verloren “liefde”!

Terwijl je de wereld verkent, ontmoet je een gekke cast van rare en prachtige NPC’s. Bekijk hun vreemde gewoonten en dagelijkse routines door ze op verschillende tijdstippen en dagen van de week te bezoeken en leer hun geheimen om nog meer verloren “liefde” te ontdekken!

“Nu … gebruik je eigen kracht om de deur te openen …”

Belangrijkste kenmerken

  • Verover een game met een zuiver geweten in deze Zero-Battle RPG! Zielen van gratis monsters!
  • Verzamel tientallen “MoonDiscs” met originele nummers en kies je eigen favoriete achtergrondmuziek!
  • Volg het dagelijkse leven in realtime van de NPC’s van Moon World, dag en nacht, de hele week lang!