Legendarische Pokemon gedetailleerd voor Pokemon Sword en Shield Expansion Pass

Legendarische Pokemon gedetailleerd voor Pokemon Sword en Shield Expansion Pass

De Japanse website voor de Pokemon Sword And Shield Expansion Pass is bijgewerkt met meer informatie over een paar nieuwe legendarische Pokemon- en Galarian-vormen die in de uitbreiding zullen worden geïntroduceerd.

Er werd bevestigd dat het Regi-trio zal worden vergezeld door twee nieuwe leden, Regieleki en Regidrago genaamd. Regieleki is een Electric-Type terwijl Regidrago een Dragon-Type is. Beiden lijken gloednieuwe vaardigheden en kenmerkende bewegingen te bezitten.

Regieleki

Type: elektrisch
Vermogen: Transistor
Signature Move: Thunder Cage ~ In deze speciale aanval van Electric-type vuurt de Pokémon woedende bouten elektriciteit af vanuit zijn onderste helft, waarbij hij tegenstanders direct eronder gevangen houdt in een bliksemkooi. Thunder Cage brengt niet alleen schade toe aan tegenstanders wanneer het landt, het zorgt er ook voor dat ze vast komen te zitten in een geëlektrificeerde kooi, waardoor ze elke beurt gedurende vier tot vijf beurten schade oplopen en voorkomen dat ze vluchten of worden geruild.

Regidrago

Type: Dragon
Vermogen: Dragon’s Maw
Signature Move: Dragon Energy ~ De Pokémon neemt een vorm aan die lijkt op het hoofd van een draak en vuurt vervolgens intense drakenenergie uit zijn mond. Hoe meer HP de gebruiker over heeft, hoe groter de kracht van de zet.

Galarian Legendary Birds

Vervolgens werden de Galarian Legendary Birds officieel onthuld. Galarian Moltres is Dark / Flying met de vaardigheid Berserk, Galarian Articuno is Psychic / Flying met de vaardigheid Competitive, terwijl Galarian Zapdos vecht / vliegt met de vaardigheid Defiant.

Galarian Moltres

Type: Dark / Flying
Vermogen: Berserk
Signature Move: Fiery Wrath ~ In deze Dark-type speciale beweging verandert de Pokémon zijn toorn in een vuurachtige uitstraling om aan te vallen. Het kan er ook voor zorgen dat tegenstanders van Pokémon terugdeinzen.

Galarian Articuno

Type: Psychic / Flying
Vermogen: concurrerend
Signature Move: Freezing Glare ~ Freezing Glare is een speciale beweging van het type Psychic waarbij de Pokémon aanvallen door paranormale kracht van beide ogen af ​​te vuren. Deze zet kan ook het doelwit bevroren laten.

Galarian Zapdos

Type: vechten / vliegen
Vermogen: uitdagend
Signature Move: Thunderous Kick

Alle vijf van deze nieuwe legendarische Pokemon worden verwacht met het Crown Tundra-gedeelte van de Expansion Pass, dat naar verwachting in november van dit jaar wordt gelanceerd.

Ad