LEGO Brawls – Jingle Brawls update

LEGO Brawls – Jingle Brawls update

Bandai Namco en Red Games Co. hebben gezegd dat LEGO Brawls een nieuwe “Jingle Brawls”-update zal krijgen. Voor de maand december kunnen spelers speciale content bemachtigen die slechts korte tijd beschikbaar zal zijn. De update voegt 22 LEGO-minifiguren met vakantiethema toe, een level genaamd “Winter Wonderland” met een nieuwe spelmodus waarin je speelgoed grijpt, en andere inhoud met vakantiethema.

video
play-rounded-fill

Tussen 1 december en 31 december hebben LEGO Brawls-spelers toegang tot de content voor de “Jingle Brawls”-update.

Alle spelers kunnen de nieuwe update zonder extra kosten downloaden.

Over LEGO Brawls

In dit leuke teamgevecht waarin van alles kan gebeuren, moet je je een weg banen naar de top.

In de eerste vechtactie voor teams in het LEGO-universum kun je de beste gevechten voor minifiguren bedenken en je een weg banen door al je favoriete LEGO®-thema’s. Speel met vrienden thuis of over de hele wereld en kijk hoe je het doet ten opzichte van de andere spelers.

Bouw de best mogelijke vechter.

Creëer je perfecte LEGO minifiguurheld met een geheel eigen stijl, strategie en persoonlijkheid. Een cactus met een gevoel van eigenwaarde? Een slordige conciërge-ninja wiens kippen toevallig vechten? Een clown die met een voorhamer zwaait en een paar rekeningen te vereffenen heeft? Zeker! Bouw de beste vechter die je kunt en verbeter ze met inhoud die je kunt ontgrendelen.

VECHT DOOR BELANGRIJKE LEGO-THEMA’S

Al je favoriete LEGO-thema’s kunnen worden gebruikt om te vechten, van de roekeloze oevers van Barracuda Bay tot de met water gevulde grotten van Ninjago® Seabound tot een stoffige Wild West-saloon en de mythische Monkie Kid-jungle. Verzamel minifigs, power-ups en emotes die je onderweg kunt ontgrendelen.

CROSS-PLAY MET VRIENDEN OP MEERDERE PLATFORMS

Je kunt samen vechten in een 4v4-gevecht, een feestje houden met je vrienden of een spel in “battle royale”-stijl spelen waarbij elke speler er alleen voor staat. Met verschillende spelmodi heeft elk niveau zijn eigen uitdagingen en manieren om te winnen.

VECHT EN BOUW OM DE TOP VAN DE WERELDWIJDE LEIDERSCHAPPEN TE KRIJGEN

Hoe hard ben jij? Vecht je een weg naar de top en kijk waar je staat in vergelijking met alle anderen in de wereld. Ben jij goed genoeg om de beste te zijn?