LEGO Brawls Update – Base race-mode en level met kasteelthema

LEGO Brawls Update – Base race-mode en level met kasteelthema

Samenvatting

LEGO Brawls is een populaire gezinsvriendelijke vechtactie voor teams die spelers een unieke spelervaring biedt met platformonafhankelijk spelen en meerdere spelmodi. Met de game kunnen spelers bouwen en strijden met op maat gemaakte, unieke LEGO Minifiguren-vechters die zijn afgestemd op hun persoonlijkheid, strategie en speelstijl met meer dan 77 biljoen aanpassingsmogelijkheden.


De nieuwste update voor LEGO Brawls op de Switch voegt de spelmodus Base Race en een level met kasteelthema toe, samen met een verscheidenheid aan nieuwe in-game verzamelobjecten, zoals twaalf LEGO minifiguren met kasteelthema, contactwapens, power-ups en emoties.

video
play-rounded-fill

Base Race Mode

De spelmodus Base Race is een spannende toevoeging aan LEGO Brawls waarin spelers als een team werken om zoveel mogelijk stenen te verzamelen en ze te gebruiken om een ​​gigantische toren te bouwen voor hun tegenstander. Het andere team kan echter ook de basis van het andere team bestormen om hun stenen te stelen. Spelers moeten een evenwicht bewaren tussen het verzamelen van stenen en het aanvallen van de vijandelijke basis als ze de overwinning willen pakken.

Niveau met kasteelthema

Het level met kasteelthema is een nieuwe toevoeging die spelers een unieke en opwindende game-ervaring biedt. Het level is ontworpen om het klassieke LEGO Castle-thema weer te geven, met middeleeuwse kastelen, torens en ridders. Spelers kunnen het level verkennen en verborgen schatten en uitdagingen ontdekken terwijl ze genieten van de verbluffende beelden en spannende gameplay.

In-game verzamelobjecten

De update voegt ook een aantal nieuwe in-game verzamelobjecten toe aan LEGO Brawls. Spelers kunnen twaalf LEGO minifiguren met kasteelthema ontgrendelen, elk met zijn unieke uiterlijk en speelstijl. Daarnaast zijn er nieuwe slagwapens, power-ups en emotes beschikbaar die spelers kunnen ontdekken en gebruiken.

Aangepaste LEGO minifiguurvechters

Aangepaste LEGO minifiguurvechtpartijen zijn een belangrijk kenmerk van LEGO Brawls, en de laatste update introduceert nieuwe aanpassingsmogelijkheden. Spelers kunnen hun brawlers nu nog gedetailleerder aanpassen aan hun speelstijl en strategie. Dankzij de platformonafhankelijke speelervaring kunnen spelers het tegen elkaar opnemen op verschillende apparaten, waardoor de game voor iedereen toegankelijk wordt.

Klassieke en populaire thema’s

LEGO Brawls bevat iconische niveaus met LEGO-thema, van geliefde klassieke thema’s zoals Ruimte en Kasteel, tot favorieten van fans zoals LEGO Jurassic World, LEGO NINJAGO en LEGO Monkie Kid. Spelers kunnen genieten van de nostalgie van de klassieke thema’s terwijl ze nieuwe gameplaymechanismen en uitdagingen verkennen.

Conclusie

De nieuwe update voor LEGO Brawls op de Switch voegt spannende nieuwe content en functies toe, zoals de Base Race-spelmodus en Castle-thema-level, evenals nieuwe in-game verzamelobjecten en aanpassingsmogelijkheden. Met platformonafhankelijk spelen en een gezinsvriendelijke benadering is LEGO Brawls een toegankelijke en plezierige game voor spelers van alle leeftijden, vaardigheidsniveaus en speelvoorkeuren.

Veelgestelde vragen

  • 1. Wat is LEGO Brawls?
    • LEGO Brawls is een gezinsvriendelijke, op stenen gebaseerde vechtgame voor teams met platformonafhankelijk spelen en meerdere spelmodi waar spelers van alle leeftijden, vaardigheidsniveaus en speelvoorkeuren van kunnen genieten.
  • 2. Wat is de spelmodus Base Race?
    • In de spelmodus Base Race werken spelers als een team om zoveel mogelijk stenen te verzamelen en deze te gebruiken om een ​​gigantische toren te bouwen voor hun tegenstander. Het andere team kan echter ook de basis van het andere team bestormen om hun stenen te stelen. Spelers moeten een evenwicht bewaren tussen het verzamelen van stenen en het aanvallen van de vijandelijke basis als ze willen winnen.
  • 3. Wat is het level met kasteelthema?
    • Het level met kasteelthema is een nieuwe toevoeging aan LEGO Brawls die spelers een unieke en opwindende game-ervaring biedt. Het level is ontworpen om het klassieke LEGO Castle-thema weer te geven, met middeleeuwse kastelen, torens en ridders. Spelers kunnen het level verkennen en verborgen schatten en uitdagingen ontdekken terwijl ze genieten van de verbluffende beelden en spannende gameplay.
  • 4. Wat zijn de nieuwe in-game verzamelobjecten?
    • De update voegt twaalf LEGO minifiguren met kasteelthema toe, elk met zijn unieke uiterlijk en speelstijl, evenals nieuwe slagwapens, power-ups en emotes die spelers kunnen ontdekken en gebruiken.
  • 5. Wat zijn op maat gemaakte LEGO Minifigurenvechters?
    • Aangepaste LEGO minifiguurvechtpartijen zijn een belangrijk kenmerk van LEGO Brawls waarmee spelers hun unieke, unieke vechters kunnen bouwen en ermee kunnen strijden, afgestemd op hun persoonlijkheid, strategie en speelstijl met meer dan 77 biljoen aanpassingsmogelijkheden.
  • 6. Wat zijn de klassieke en favoriete thema’s bij fans?
    • LEGO Brawls bevat iconische levels met een LEGO-thema, van geliefde klassieke thema’s als Ruimte en Kasteel, tot populaire thema’s als LEGO Jurassic World, LEGO NINJAGO en LEGO Monkie Kid.