LEGO Brawls – Vertraagd, fysieke versie bevestigd

LEGO Brawls – Vertraagd, fysieke versie bevestigd

De releasedatum voor LEGO Brawls is uitgesteld tot de late zomer. Het was oorspronkelijk gepland om in juni uit te komen.

Vorig jaar, tijdens een Nintendo Direct, werd LEGO Brawls onthuld voor Nintendo Switch. Bandai Namco heeft vandaag de verklaring afgelegd en geeft aan dat het bedrijf heeft besloten de game te publiceren.

video
play-rounded-fill

LEGO Brawls van Red Games is een gezinsvriendelijke vechtgame.

Over LEGO Brawl

LEGO Brawls biedt spelers een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om echte LEGO-stenen te mixen en combineren om unieke minifiguur-vechters te bouwen met gepersonaliseerde uitrustingen en power-ups die zijn aangepast aan de keuze en speelstijl van elke speler. Van baguettes en taartgeweren tot boomboxen en raketvuisten, spelers kunnen strijden met verschillende items. Alle gezinsleden kunnen deelnemen aan het competitieve stenenbashen met een verscheidenheid aan multiplayer-modi, unieke uitdagingen en overwinningsvoorwaarden.

LEGO Brawls stelt spelers in staat te strijden om op te scheppen met hun vrienden en familie of voor wereldwijde bekendheid door naar de top van online klassementen te klimmen. De multiplayer-modi van de game ondersteunen maximaal acht spelers lokaal op Xbox en Switch, en maximaal vier spelers lokaal op PlayStation. Online modi bieden wedstrijden voor acht spelers en coöp voor twee tot vier spelers. Als levendige achtergronden is er een reeks favoriete LEGO-thema’s en sets beschikbaar, waardoor dit de perfecte teambrawler is voor LEGO-liefhebbers van alle leeftijden.

Op Nintendo Switch zal LEGO Brawls zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn.

Ad