LEGO Bricktales komt

LEGO Bricktales komt

Thunderful, de uitgever van de game, en ClockStone, het bedrijf dat de game heeft gemaakt, hebben beiden aangekondigd dat LEGO Bricktales naar de Nintendo Switch komt. De game komt uit in het vierde kwartaal van 2022.

Het puzzel-avonturenspel werd eerder dit jaar aangekondigd. Spelers verkennen verschillende diorama’s en helpen de mensen die daar wonen.

video
play-rounded-fill

Over LEGO Bricktales

In LEGO Bricktales kun je door 5 verschillende biomen met LEGO-thema reizen en een nieuwe, eenvoudige manier gebruiken om steen voor steen te bouwen om puzzels op te lossen en ze tot leven te brengen. Van puur esthetische creaties zoals marktkraampjes en muziekdozen tot op fysica gebaseerde puzzels zoals het bouwen van kranen en gyrocopters, LEGO Bricktales heeft veel uitdagingen en missies om je verbeeldingskracht en bouwvaardigheden te testen.

Door de diepste jungle, zonovergoten woestijnen, een drukke stadshoek, een torenhoog middeleeuws kasteel en tropische Caribische eilanden, vind je prachtige omgevingen vol geheimen, uitdagingen en leuke personages.

In elk diorama zijn er LEGO-minifiguren die je hulp nodig hebben en je kunt nieuwe vaardigheden leren door ze te helpen. Terwijl je deze kleurrijke werelden verkent, zul je verschillende plekken vinden om te bouwen met hun eigen sets stenen. Het is aan jou om erachter te komen hoe je iets unieks kunt bouwen dat zal werken. Of je nu wordt gevraagd om je designerhoed op te zetten en een troon te bouwen die geschikt is voor een koning of om je technische vaardigheden te gebruiken om een ​​brug te bouwen waarmee een graafmachine een rivier kan oversteken, het is aan jou hoe je bouwt en hoe je de uitdagingen die je krijgt.

Dieter Schoeller, VP productie bij Thunderful, zei: “We weten dat LEGO-fans over de hele wereld heel enthousiast zullen zijn om LEGO Bricktales in handen te krijgen.” Het is dus geweldig om te kunnen zeggen dat de game op zoveel verschillende platforms beschikbaar zal zijn. Schoeller zei ook dat het bedrijf “ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen dit spel kunnen spelen en kunnen genieten van het gemakkelijk te begrijpen bouwsysteem.”

Ad