LEGO Builder’s Journey – 22 Juni lancering

LEGO Builder’s Journey – 22 Juni lancering

LEGO Games en ontwikkelaar Light Brick Studio hebben aangekondigd dat ze LEGO Builder’s Journey naar Nintendo Switch zullen brengen.

Dit sfeervolle LEGO-puzzelspel werd oorspronkelijk gelanceerd voor Apple Arcade in 2019 en maakt de sprong naar Switch en pc op 22 juni.

video
play-rounded-fill

Video; Steam versie

Over LEGO Builders Journey

LEGO Builder’s Journey is een sfeervol, geometrisch puzzelspel dat ons vraagt ​​om soms de instructies te volgen… en soms om de regels te overtreden.

Een verhaal over spel, connecties en avontuur.

Stap voor steen door levels met puzzels die ons vragen om soms de instructies te volgen… en soms om creatief te zijn en de regels te overtreden.

Builder’s Journey is een poëtische puzzel die zich afspeelt in een wereld van LEGO®-stenen, tot leven gebracht met de meest nauwkeurig weergegeven LEGO®-elementen die tot nu toe op schermen zijn weergegeven. Laat je meevoeren door een adembenemende wereld vol steen-voor-steen effecten, begeleid door een prachtige soundtrack.

Gedurende het verhaal zullen er ups en downs, uitdagingen en vieringen zijn. Neem de tijd om te experimenteren, en vooral, om te spelen terwijl je uitzoekt wie we zijn en wat we worden, is de Reis van de Bouwer.