LEGO DC Super-Villains Aquaman DLC beschikbaar

LEGO DC Super-Villains Aquaman DLC beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de tweede Aquaman-film DLC voor LEGO DC Super-Villains uitgebracht.

De downloadbare packs maken deel uit van de Season Pass en zijn nu ook beschikbaar in de Nintendo eShop. Je kunt Aquaman Movie Part 1 en Part 2 samen kopen voor USD5,99 in een bundel.

video
play-rounded-fill

Over DC Super-Villains Aquaman DLC

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag het tweede Aquaman-filmpakket voor LEGO® DC Super-Villains op PlayStation®4, Xbox One®, Nintendo Switch ™ en Windows® pc uitgebracht. De downloadbare pakketten voegen niveaus toe en DC-personages geïnspireerd op de Warner Bros. Pictures-film, Aquaman.Aquaman Movie Part 1 en 2 maken deel uit van de Season Pass die deel uitmaakt van de LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition of kan afzonderlijk worden gekocht voor $ 14,99.

Voor spelers die Aquaman Movie Part 1 en 2 à la carte willen aanschaffen, kunnen ze nu samen in een bundel worden gekocht voor $ 5,99. De actievolle Aquaman-filmpakken bieden spelers de kans om het legendarische paar van DC, Aquaman en Mera, te controleren. het onderwaterrijk van Atlantis. Het is aan hen om hun mensen te leiden tegen de broer van Aquaman, Orm, die probeert de zeven koninkrijken te verenigen tegen de oppervlakte-wereld.

De pakketten breiden de reeds grote selectie van het hoofdspel met meer dan 150 iconische DC-karakters uit. Aquaman Movie Part 2 pack voegt nieuwe speelbare personages Aquaman (Movie), Vulko, Trench Creature, Murk, Brine King en Orm (Movie) toe. Aquaman Movie

Deel 1 voegt nieuwe speelbare personages Aquaman (Gladiator), Black Manta (film), Mera, Orm (Gladiator), King Nereus en Queen Atlanna toe.

Ad