LEGO DC Super-Villains ontvangt DC Movie Character Pack

LEGO DC Super-Villains ontvangt DC Movie Character Pack

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft het DC Movie Character Pack voor LEGO DC Super-Villains op Nintendo Switch uitgebracht.

video

Het DC Character Pack introduceert personages als Wonder Woman, Batman, The Flash, Superman, Cyborg en Deathstroke met een frisse nieuwe look die past bij hun uiterlijk in de nieuwste Justice League-film. Houders van een seizoenspas kunnen het DC Character Pack gratis downloaden, terwijl degenen die dit afzonderlijk willen kopen dit voor USD1,99 kunnen doen.

DC Pack volledige details

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft het DC Movie Character Pack voor LEGO® DC Super-Villains op PlayStation®4, Xbox One®, Nintendo Switch ™ en Windows® PC uitgebracht. Het nieuwe pack bevat iconische DC Super Heroes en Super-Villains, waaronder Wonder Woman, Batman, The Flash, Superman, Cyborg en Deathstroke, elk met een frisse look die past bij hun uiterlijk in de Justice League-film geproduceerd door Warner Bros. Pictures. Spelers kunnen ook spelen als de originele, stripboekversie van deze personages in het hoofdspel.

Als een van de meest geliefde en iconische DC Super Heroes aller tijden, heeft Wonder Woman bijna tachtig jaar gestaan als een symbool van waarheid, rechtvaardigheid en gelijkheid voor mensen overal. Met superkracht en legendarische vechtvaardigheden, loopt ze constant de lijn van het bevorderen van vrede en haar behoefte om terug te vechten tegen kwaaddoeners op aarde.

Batman wijdde zijn leven aan een eindeloze kruistocht, een oorlog tegen alle criminelen in de naam van zijn ouders, die werden van hem afgenomen toen hij nog maar een kind was. Als een zelf gemaakte Super Hero trainde hij zijn lichaam en geest in de buurt van fysieke perfectie, terwijl hij een arsenaal aan technologie gebruikte om een waakzaam, beschermend oog over Gotham City te houden, vooral tegen criminelen als The Joker.

Zowel een meester van snelheid en tijd, The Flash gebruikt zijn krachten vaak om te reizen door verschillende tijdperken en zelfs naar andere dimensies. Als Super Hero doet The Flash altijd zijn best om tragedies te ontlopen en te voorkomen dat het gebeurt met degenen om hem heen.

Superman is ‘s werelds eerste Super Hero en een leidend licht voor iedereen die bekend is door zijn uniform “S” -schild op zijn borst en ongekende supersterkte en het vermogen om te vliegen. The Man of Steel is het ultieme symbool van waarheid, gerechtigheid en hoop en hij streeft ernaar de inherente goedheid van de menselijke geest en het vermogen van elk levend wezen om goed te doen door hun buren te vertegenwoordigen.

Deel man en deel machine, Cyborg is veel sterker dan de gemiddelde persoon. Door computers te verbinden met zijn intellect op intellectueel niveau, kan hij verschillende soorten energie uitstoten, waardoor hij een formidabele jager is. Cyborg is een van ‘s werelds grootste Super Heroes en gebruikt zijn vermogen om te communiceren en technologie te gebruiken om onschuldige levens te redden.

Deathstroke is de enige Super-Villain die als onderdeel van het personagepakket uit de Justice League-film verschijnt. Hij is afhankelijk van zijn verhoogde snelheid, kracht, zintuigen en vooral zijn ongelooflijk hoge intelligentie, die hem tot een meester strateeg en tacticus maakt. Hij is een van ‘s werelds grootste en meest gevreesde Super-schurken.

Het DC Movie Character Pack maakt deel uit van de Season Pass die deel uitmaakt van de LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition of kan afzonderlijk worden gekocht voor $ 1,99.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen, waardoor de bescherming van de aarde aan een nieuwkomergroep wordt overgelaten van helden uit een parallel universum, zichzelf verkondigend als het ‘Justice Syndicate’. Gerenommeerde DC Super-Schurken uit het ‘Legion Of Doom’ ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet de helden zijn die ze beweren te zijn. Met het volledig aanpasbare Super-Villain-personage van elke speler als bevel moet dit team van buitenbeentjes hun krachten bundelen om de kwaadaardige plannen die de incognito-nieuwkomers in petto hebben te ontdekken en te dwarsbomen. Spelers zullen hun eigen superschurkpersonage creëren en gaan op reis om het doel van hun personage binnen het verhaal te bepalen. Onderweg zullen spelers nieuwe krachten en aanpassingen voor hun personage ontgrendelen, buiten de gebaande paden treden voor extra verhaalzoektochten, puzzels en mini-games om beloningen te ontgrendelen en andere DC Super-schurken te rekruteren, en onheil veroorzaken bij heel bekende DC locaties zoals Gotham, Metropolis, Smallville en meer.