LEGO Marvel Super Heroes beoordeeld door ESRB

LEGO Marvel Super Heroes beoordeeld door ESRB

LEGO Marvel Super Heroes 2 eerder uitgebracht op Nintendo Switch en het ziet er nu naar uit dat Nintendo-fans ook onderweg de originele eerste game kunnen ervaren.

ESRB heeft een nieuwe vermelding geplaatst voor een Nintendo Switch-poort van de eerste LEGO Marvel Super Heroes, wat aangeeft dat de titel uiteindelijk zal worden toegevoegd aan het vervolg. Er is voorlopig niet veel meer informatie.

Maar LEGO en Warner Bros. Games hebben nog niet bevestigd dat er helemaal een Nintendo Switch-poort in de maak is voor deze titel, maar een ESRB-beoordeling lijkt veelbelovend. En het zou betekenen dat er een nieuwe Wii U-poort plaatsvindt. Wie had gedacht dat deze de volgende zou zijn?

Over LEGO Marvel Super Heroes

De Avengers zijn niet de enigen die de montage in LEGO Marvel Super Heroes doen! Wanneer Dr Doom een ​​horde superschurken bij elkaar brengt om het ultieme wapen te creëren, roept Nick Fury superhelden van over de hele wereld op om zich te verenigen en de bende slechteriken te verslaan! Kunnen de grootste helden ter wereld de gecombineerde macht van Dr Doom, Loki, Dr Octopus en nog veel meer overwinnen om de planeet te redden?

LEGO Marvel Super Heroes wemelt van de personages uit alle hoeken van het Marvel-universum, van fanfavorieten als Iron Man, Spider-Man en Wolverine tot minder bekende nieuwkomers zoals Squirrel Girl en Howard the Duck! Er zijn meer dan 150 superhelden en superschurken om te ontgrendelen, elk met unieke vaardigheden en animaties. Captain America kan zijn schild gebruiken om lasers af te buigen en nieuwe platforms te creëren, terwijl Iron Man kan vliegen, raketten afvuren en de almachtige Unibeam vanuit zijn borst kan ontketenen – en als je omringd bent door stoere vijanden, ruim dan op met een Hulk-smash! </ p>

Zoek hoog en laag om Cosmic Bricks en meer te vinden in een open wereld in New York City, en verken iconische Marvel-locaties, zoals de X-Mansion, Asgard en Stark Tower. Vol met de humor waar de LEGO-serie om bekend staat, zal het ongetwijfeld meer Big Cackle zijn dan Big Apple!

Vecht harder dan ooit met Hulk, Abomination en meer – supergrote minifiguren met veel superieure kracht! Bepaalde personages kunnen in deze grotere vormen veranderen om verwoestende schade aan vijanden uit te delen en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen. Creatieve spelers kunnen ook hun eigen aangepaste superhelden samenstellen door de onderdelen en krachten van andere personages te combineren om een ​​unieke misdaadbestrijder – of crimineel – te bouwen.

  • Zoek en speel als meer dan 150 personages uit het hele Marvel-universum
  • Combineer onderdelen en krachten om aangepaste superhelden en superschurken te maken
  • Verken memorabele Marvel-locaties in een open wereld in New York City
Ad