LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 1.0.4. patch notes

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 1.0.4. patch notes

De eerste LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-update is nu beschikbaar. Het versienummer is 1.0.4 en kan worden gedownload in de Nintendo Switch eShop.

Het TT Games-team heeft verschillende oplossingen ingebouwd voor stabiliteit, kwaliteit, vooruitgang en prestatieproblemen. Er zijn ook specifieke oplossingen geïmplementeerd.

1.0.4. patch-opmerkingen

Hier volgen de volledige patch-opmerkingen voor de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-update:

  • Vele verbeteringen aan de stabiliteit, kwaliteit, vooruitgang en prestaties van de titel, inclusief updates voor:
  • In aflevering 7 was er een probleem waarbij Maz niet aanwezig zou zijn op Takodana om de verhaalmissie ‘Friends of the Resistance’ te voltooien.
  • In aflevering 3 kan de level-trigger voor ‘The High Ground’ onder bepaalde omstandigheden mislukken.
  • Er was een bug in de freeplay-missie ‘Green Harvest’ waarbij de camera permanent vast zou komen te zitten op Tatooine als aan bepaalde voorwaarden werd voldaan.
  • 4 nieuwe ontmoetingen met Capital Ships in Local Space zijn toegevoegd, samen met 34 nieuwe Kyber Bricks om te verzamelen:
  • One Invisible Hand Venator Fulminatrix Home

Alle Nintendo Switch-gamers kunnen nu de bijgewerkte LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-patch downloaden van de eShop.

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

In LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga kun je de hele melkweg verkennen. Herbeleef onvergetelijke scènes en meedogenloze actie uit alle negen Skywalker-sagafilms, opnieuw uitgevonden met karakteristieke LEGO-komedie.

De digitale versie bevat een speelbaar vintage Obi-Wan Kenobi-personage.

Ontdek de trilogieën in elke volgorde — Spelers zullen het epische verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga herbeleven, en het begint allemaal met het selecteren van een trilogie om de reis te beginnen.

Word iconische helden en schurken

Ongeveer 300 speelbare personages uit de hele kosmos.

Ontdek legendarische locaties — Spelers kunnen bekende locaties uit de film uit de Skywalker-serie bezoeken.

Ze kunnen 23 werelden ontgrendelen en vrijelijk reizen terwijl ze door het verhaal gaan of fascinerende avonturen ontdekken en ontdekken.

Beveel sterke voertuigen – Er zijn meer dan 100 voertuigen om te besturen vanuit het hele heelal. Neem deel aan luchtgevechten en vernietig grote schepen zoals de Super Star Destroyer, die aan boord kunnen gaan en onderzocht kunnen worden.

Meeslepende spelerservaringen – Koppel aanvallen om comboketens te genereren en te verdedigen tegen naderende aanvallen. Nieuwe blasterbesturing en -functies stellen spelers in staat om met uiterste nauwkeurigheid te schieten of de kracht van de Force te kanaliseren door een lichtzwaard te hanteren.

Verkenning beloont spelers door Kyber Bricks te ontdekken, die nieuwe functies en verbeterde krachten ontgrendelen in verschillende personageklassen zoals Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid en Protocol Droid.