LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – 3 miljoen+ eenheden wereldwijd verkocht, nieuw record voor LEGO-gamelanceringen

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – 3 miljoen+ eenheden wereldwijd verkocht, nieuw record voor LEGO-gamelanceringen

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft een enorme verkoopmijlpaal bereikt, volgens uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar TT Games.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft op 21 april wereldwijd 3,2 miljoen exemplaren verkocht, een prestatie die werd geleverd in de eerste twee weken dat de game op de markt kwam. Als resultaat van deze prestatie is het de meest succesvolle LEGO-game-lancering in de geschiedenis geworden, records brekend op alle platforms, gebieden en edities. TT Games herdacht het nieuws met een herdenkingsfoto van A New Hope:

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Met Lego Star Wars: The Skywalker Saga is de melkweg jouw oester. In een gloednieuwe Lego-videogame als geen ander, doorloop je alle negen Star Wars-sagafilms. Geniet van avontuur, eigenzinnigheid en de flexibiliteit om jezelf volledig onder te dompelen in de Star Wars-wereld als nooit tevoren.

Vlieg voor de eerste keer in een Lego-videogame naar enkele van de meest bekende locaties van de saga en verken de melkweg op jouw manier. Je kunt je reis op Tatooine beginnen door Star Wars: The Phantom Menace te kijken. Je kunt ook meteen aan Rey’s avonturen beginnen in Star Wars: The Rise of Skywalker. Spelers hebben de mogelijkheid om naar elke planeet te reizen in elke volgorde en op elk moment. Met honderden personages en voertuigen om uit te kiezen, kunnen spelers hun favoriete Star Wars-evenementen op een geheel nieuwe manier herbeleven, boordevol hilarische Lego-pret die fans van alle leeftijden zal plezieren. Lego Star Wars: The Skywalker Saga neemt je mee naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.

Spelers kunnen voor het eerst in de geschiedenis van de serie op elk moment in de Star Wars-chronologie met het spel beginnen; fans kunnen beginnen met Star Wars: The Phantom Menace, de originele trilogie beginnen met Star Wars: A New Hope, of meteen beginnen met Star Wars: The Rise of Skywalker.

De Skywalker Saga zal honderden speelbare personages en schepen bevatten, evenals LEGO’s kenmerkende gevoel voor komedie en plezier, evenals nieuwe innovaties, keuzes en gameplay-elementen.

Ad