LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Building the Galaxy

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Building the Galaxy

“Building the Galaxy”, een nieuwe video achter de schermen voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, is uitgebracht door Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games

video
play-rounded-fill

Building the Galaxy

Fans kunnen meer ontdekken over de rijke inhoud en het gevoel van vrijheid van de game. We hebben ook van het ontwikkelingsteam gehoord hoe ze de hele Star Wars-melkweg tot leven hebben gebracht met live en ademende representaties van klassieke locaties uit de negen Skywalker Saga-films, boordevol LEGO-komedie. Het laat ook zien hoeveel moeite er is gestoken in het verwerken van verweringseffecten, verschillende luchttinten en aandacht voor elk klein detail dat voorheen onopgemerkt bleef in eerdere LEGO-videogames.

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

In een gloednieuwe LEGO-videogame als geen ander, doorloop je alle negen Star Wars-sagafilms. Geniet van spannende avonturen, geestige humor en het vermogen om jezelf volledig onder te dompelen in het LEGO Star Wars-universum.

Wil je doen alsof je een Jedi bent? Is hij een Sith? Ben je een rebel, een premiejager of een droid? Honderden speelbare personages uit de hele melkweg zijn te vinden in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Of je nu op de grond of in de ruimte bent, je kunt een breed scala aan voertuigen besturen. Het is de ULTIEME LEGO Star Wars-ervaring: reis met lichte snelheid in de Millennium Falcon, vlieg met de T-47 Airspeeder en neem het op tegen TIE-jagers in Resistance X-wings.

Op 5 april 2022 wordt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad