LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Countdown Trailer

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Countdown Trailer

TT Games heeft een trailer gepubliceerd voor de komende LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, die in 2020 wordt uitgebracht.

video

Een gloednieuw decennium. Een gloednieuw spel. LEGO® Star Wars ™: The Skywalker Saga arriveert in 2020!

Het aftellen naar de epische conclusie van The Skywalker Saga is begonnen. Bekijk Star Wars: The Rise of Skywalker in december en volgend jaar en speel alle negen films in één geweldige game.

Over de Countdown-trailer

De trailer is vermoedelijk uitgebracht om te profiteren van The Rise Of Skywalker, die net in première ging in theaters, en pronkt met een snelle doorloop van verschillende scènes van de game.

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Eerder dit jaar kondigden Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Lucasfilm tijdens de Microsoft Xbox E3 Briefing LEGO Star Wars: The Skywalker Saga aan, een gloednieuwe videogame met alle negen Skywalker-sagafilms, waaronder Star Wars : The Rise of Skywalker.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal in 2020 worden uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten, Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc, met honderden speelbare personages – de meest ooit voor een LEGO Star Wars-game – en schepen, LEGO’s kenmerkend gevoel voor humor en plezier, en nieuwe innovaties, opties en gameplay-functies.

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie kunnen spelers het spel op elk moment in de Star Wars-tijdlijn starten; fans kunnen instappen met Star Wars: The Phantom Menace, beginnen met de originele trilogie met Star Wars: A New Hope, of direct starten in Star Wars: The Rise of Skywalker.