LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Darkness Rises trailer

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Darkness Rises trailer

Een nieuwe “Darkness Rises”-trailer voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is voorbereid door Warner Bros. Interactive en TT Games. Dit komt slechts twee weken voor de officiële release van de game.

In een gloednieuwe LEGO-videogame als geen ander, doorloop je alle negen Star Wars-sagafilms. Geniet van spannende avonturen, geestige komedie en de mogelijkheid om jezelf volledig onder te dompelen in het LEGO Star Wars-universum.

video
play-rounded-fill

Darkness Rises

Wil je doen alsof je een Jedi bent? Is hij een Sith? Ben je een rebel, een premiejager of een droid? Honderden speelbare personages uit de hele melkweg zijn te vinden in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Of je nu op de grond of in de ruimte bent, je kunt een breed scala aan voertuigen besturen. Het is de ULTIEME LEGO Star Wars-ervaring: reis met lichtsnelheid in de Millennium Falcon, vlieg met de T-47 Airspeeder en neem het op tegen TIE-jagers in Resistance X-wings.

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

De trilogieën kunnen in elke volgorde worden bekeken.

Spelers zullen het epische verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga ervaren, en het begint allemaal met het kiezen van de trilogie waarmee ze willen beginnen.

LEGO® lachwekkende humor

De iconische scènes van de hele saga zijn verteld in een frisse, grappige, hilarische LEGO®-komedie.

Neem de rol aan van bekende helden en schurken.

Er zijn honderden speelbare personages uit de hele melkweg en door de hele geschiedenis van de saga. Spelers kunnen de rollen op zich nemen van Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 en een hele reeks andere helden, of duister worden als Darth Vader, Emperor Palpatine, Kylo Ren en anderen.

Ontdek waar legendarische plaatsen zich bevinden

Spelers kunnen naar bekende locaties uit hun favoriete Star WarsTM-films reizen, zoals de woestijn van Geonosis, de moerassen van Dagobah en de sneeuwvelden van Starkiller Base. Ze kunnen dan op elk moment door de ruimte reizen en elke planeet bezoeken. Leuke taken en meer zijn te vinden in uitgestrekte hubregio’s die zijn gemodelleerd naar bekende filmlocaties.

Spelerservaringen die uitzonderlijk zijn

Spelers kunnen ervoor kiezen om aan de goede of slechte kant van de Force te spelen, de strijd aan te gaan en schepen en voertuigen te besturen in een avontuur dat de hele melkweg omspant.

Altijd welkom voor het hele gezin

Dit is een leuke en inventieve LEGO® game-ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Het is een laagdrempelig toegangspunt tot het Star WarsTM-universum dat eenvoudig te begrijpen en te spelen is voor een jonger publiek, terwijl het diep genoeg blijft zodat iedereen het kan waarderen.

Op 5 april 2022 wordt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad