LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – DLC gedetailleerd

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – DLC gedetailleerd

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben informatie bekendgemaakt over de DLC-plannen van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, die worden gepresenteerd met de karakterverzameling (seizoenspas).

Er zullen in totaal zeven pakketten zijn. Elk zal speelbare personages bevatten, van wie velen van buiten de negen films in het verhaal komen.

7 DLC-pakketten uit een ander universum

Het Mandalorian seizoen 1 en de Solo: A Star Wars Story Character Packs worden als eerste uitgebracht en zullen beschikbaar zijn als onderdeel van de Character Collection of afzonderlijk. Grogu, Greef Karga, Cara Dune, IG-11 en Kuiil zijn niet-speelbare personages in The Mandalorian Season 1. Young Han Solo, young Chewbacca, young Lando Calrissian, Qi’ra, Tobias Beckett en Enfys Nest zullen worden opgenomen in het Solo: A Star Wars Story-personagepakket.

Voor nog meer LEGO Star Wars: The Skywalker Saga DLC kunnen fans The Classic Characters en The Trooper Pack kopen wanneer de game uitkomt. Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Darth Vader en Lando Calrissian zijn opgenomen in het Classic Characters Pack. Death Trooper, Incinerator Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper en Mimban Stormtrooper zijn inbegrepen in het Trooper Pack.

Het Classic Characters Pack is op 19 april beschikbaar voor mensen met vroege toegang via bepaalde retailpartners en is daarna voor iedereen beschikbaar op 19 april als onderdeel van de Character Collection of als een afzonderlijke aankoop. Ondertussen hebben degenen die de digitale editie van de game pre-orderden vroege toegang tot The Trooper Pack, dat op 4 mei wordt uitgebracht voor degenen die de Character Collection kopen of als een op zichzelf staande aankoop.

The Rogue One: A Star Wars Story Character Pack, dat op 19 april wordt uitgebracht, is het volgende DLC-pakket voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. De cast bestaat uit Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbu en regisseur Krennic.

The Mandalorian Season 2 en Star Wars: The Bad Batch Character Packs worden op 4 mei uitgebracht voor Star Wars Day. Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand en Moff Gideon zijn opgenomen in het Mandalorian seizoen 2 Character Pack. Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair en Echo behoren tot de personages in Star Wars: The Bad Batch Character Pack.

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

In een gloednieuwe LEGO-videogame als geen ander, doorloop je alle negen Star Wars-sagafilms. Geniet van spannende avonturen, geestige komedie en de mogelijkheid om jezelf volledig onder te dompelen in het LEGO Star Wars-universum.

Wil je doen alsof je een Jedi bent? Is hij een Sith? Ben je een rebel, een premiejager of een droid? Honderden speelbare personages uit de hele melkweg zijn te vinden in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Of je nu op de grond of in de ruimte bent, je kunt een breed scala aan voertuigen besturen. Het is de ULTIEME LEGO Star Wars-ervaring: reis met lichtsnelheid in de Millennium Falcon, vlieg met de T-47 Airspeeder en neem het op tegen TIE-jagers in Resistance X-wings.

Op 5 april 2022 wordt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uitgebracht op Nintendo Switch. Degenen die de game digitaal pre-orderen, krijgen het speelbare personage Obi-Wan Kenobi.

Ad