LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Eerste 30 Minuten

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Eerste 30 Minuten

Wil je weten hoe LEGO Star Wars: The Skywalker Saga presteert op de Nintendo Switch? Je kunt nu de eerste 30 minuten van het avonturenspel in actie zien dankzij Handheld Players. Zoals oorspronkelijk het gerucht ging, neemt deze aankomende LEGO Star Wars-game spelers mee door alle negen films in de Star Wars-serie!

video
play-rounded-fill

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

In LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga is de melkweg jouw oester. Alle negen Skywalker-sagafilms zijn opnieuw uitgevonden met kenmerkende LEGO-humor, voor onvergetelijke momenten en meedogenloze actie.

Een traditioneel Obi-Wan Kenobi speelbaar personage is inbegrepen in de digitale versie.

Herbeleef het epische verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga in elke volgorde – Spelers kunnen het epische verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga herbeleven in elke gewenste volgorde, en het begint allemaal met het kiezen van de trilogie die ze willen begin met.

– Kruip in de huid van iconische helden en schurken.

Er zijn bijna 300 speelbare personages uit de hele kosmos.

Ontdek legendarische locaties — Spelers kunnen bekende locaties uit de Star Wars-trilogiefilms bezoeken.

Naarmate spelers verder komen in het verhaal of fascinerende taken ontdekken en ontdekken, kunnen ze ontgrendelen en in realtime naar 23 werelden reizen.

Beveel een groot aantal voertuigen — Er zijn meer dan 100 voertuigen om te besturen vanuit de hele melkweg. Neem deel aan luchtgevechten en vernietig grote schepen zoals de Super Star Destroyer, die aan boord kunnen gaan en onderzocht kunnen worden.

String samen om combo-ketens te genereren en naderende aanvallen af ​​te weren in deze meeslepende spelerservaring. Dankzij de nieuwe blasterbesturing en -functies kunnen spelers uiterst nauwkeurig schieten of hun innerlijke Jedi kanaliseren door een lichtzwaard vast te houden en de kracht van The Force te kanaliseren.

Verkenning beloont spelers door Kyber Bricks te ontdekken, die nieuwe functies en verbeterde krachten ontgrendelen voor verschillende personageklassen, waaronder Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid en Protocol Droid.< /p>

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is momenteel beschikbaar voor $ 59,99 / £ 49,99 / 59,99 € in de Nintendo Switch eShop.