LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition – Launch trailer

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition – Launch trailer

Een lanceringstrailer voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition is vrijgegeven door Warner Bros. en TT Games.

video
play-rounded-fill

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition

Voor het geval je het vergeten bent, de bundel bevat zowel het basisspel als een hoop DLC. Je krijgt Character Collection 1, inclusief Solo: A Star Wars Story, Rogue One: A Star Wars Story, The Bad Batch, Mandalorian Seasons 1, 2 en 3. Het bevat ook Character Collection 2, inclusief Summer Vacation, The Clone Wars, Andor, The Book Of Boba Fett en Obi-Wan Kenobi.

In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de melkweg van jou. Ontdek klassieke scènes en meedogenloze actie uit elk van de negen Skywalker-sagafilms terwijl ze opnieuw worden uitgevonden met de karakteristieke LEGO-komedie.

Belangrijkste kenmerken

  • Kies de trilogie van je keuze om je reis te beginnen en verken vervolgens de trilogieën in willekeurige volgorde om de epische Skywalker Saga-saga in alle negen films te ervaren.
  • Speel als iconische schurken en helden –
  • meer dan 300 speelbare personages uit verschillende delen van de kosmos.
  • Spelers kunnen bekende locaties uit hun favoriete Skywalker-sagafilms bezoeken terwijl ze legendarische omgevingen verkennen.
  • Naarmate spelers verder komen in het verhaal of intrigerende taken ontdekken en ontdekken, kunnen ze ontgrendelen en hebben ze de mogelijkheid om moeiteloos naar 23 werelden te reizen.
  • Je hebt meer dan 100 krachtige voertuigen uit de hele melkweg tot je beschikking. Doe mee aan luchtgevechten om grote schepen te vernietigen die aan boord kunnen gaan en onderzocht kunnen worden, zoals de Super Star Destroyer.
  • Onderdompelingservaringen voor spelers Koppel aanvallen aan elkaar om comboketens te maken en inkomende aanvallen te blokkeren. Spelers kunnen nu nauwkeurig richten met nieuwe blasterbesturing en -mechanica, of ze kunnen een lichtzwaard en The Force gebruiken om hun Jedi-talenten te gebruiken.
  • Er zijn verschillende personageklassen, waaronder Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid en Protocol Droid, beschikbaar voor spelers om hun personagekrachten te vergroten door Kyber Bricks te vinden.</li >

De Nintendo Switch heeft nu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition.

Ad