LEGO Star Wars: The Skywalker Saga gameplay

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga gameplay

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga een lange weg heeft moeten gaan om uit te brengen. Het was de bedoeling om in 2020 uit te komen, maar het werd herhaaldelijk uitgesteld. Aan die trend komt echter een einde. De game wordt binnen enkele dagen uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Gameplay-video’s beginnen online te verschijnen naarmate de releasedatum van de game nadert.
Nintendo Galaxy heeft bijvoorbeeld een vier minuten durende gameplayvideo van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga op de Nintendo Switch geplaatst, die je hieronder kunt zien;

video
play-rounded-fill

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

In LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga is de melkweg jouw oester. Alle negen Skywalker-sagafilms zijn opnieuw uitgevonden met kenmerkende LEGO-humor, voor onvergetelijke momenten en meedogenloze actie.

Een traditioneel Obi-Wan Kenobi speelbaar personage is inbegrepen in de digitale versie.

Herbeleef het epische verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga in willekeurige volgorde – Spelers kunnen het epische verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga herbeleven in elke gewenste volgorde, en het begint allemaal met het kiezen van de trilogie die ze willen begin met.

– Kruip in de huid van iconische helden en schurken.

Er zijn bijna 300 speelbare personages uit de hele kosmos.

Ontdek legendarische locaties — Spelers kunnen bekende locaties uit de Star Wars-trilogiefilms bezoeken.

Naarmate spelers verder komen in het verhaal of fascinerende taken ontdekken en ontdekken, kunnen ze ontgrendelen en in realtime naar 23 werelden reizen.

Beveel een groot aantal voertuigen — Er zijn meer dan 100 voertuigen om te besturen vanuit de hele melkweg. Neem deel aan luchtgevechten en vernietig grote schepen zoals de Super Star Destroyer, die aan boord kunnen gaan en onderzocht kunnen worden.

String samen om combo-ketens te genereren en naderende aanvallen af ​​te weren in deze meeslepende spelerservaring. Dankzij de nieuwe blasterbesturing en -functies kunnen spelers uiterst nauwkeurig schieten of hun innerlijke Jedi kanaliseren door een lichtzwaard vast te houden en de kracht van The Force te kanaliseren.

Verkenning beloont spelers door Kyber Bricks te ontdekken, die nieuwe functies en verbeterde krachten ontgrendelen voor verschillende personageklassen, waaronder Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid en Protocol Droid.

Ad