LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt 20 Oktober 2020

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt 20 Oktober 2020

We hebben eindelijk een officiële releasedatum voor de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Op 20 oktober 2020 kun je de game vol content in handen krijgen.

Met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kun je alle negen sagafilms in traditionele LEGO-stijl spelen, wat betekent dat deze titel je nog lang zal uithouden. Dit is wat we tot nu toe van de game weten:

video

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

De melkweg is van jou met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga! Speel alle negen Star Wars-sagafilms in een gloednieuwe LEGO-videogame als geen ander. Beleef leuke avonturen, speelse humor en de vrijheid om jezelf als nooit tevoren volledig onder te dompelen in het Star Wars-universum.

Verken voor het eerst in een LEGO-videogame de melkweg op jouw manier terwijl je naar enkele van de meest legendarische locaties van de saga vliegt. Je kunt je reis beginnen met Star Wars: The Phantom Menace voor wat podracing op Tatooine. Of kies ervoor om rechtstreeks te beginnen aan Rey’s avonturen in Star Wars: The Rise of Skywalker. Spelers hebben de vrijheid om naadloos naar elke planeet, in elke volgorde en op elk moment te reizen.

Reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Ad