LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt in April

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt in April

Na lang wachten heeft LEGO Star Wars: The Skywalker Saga een releasedatum gekregen. Volgens Warner Bros. Interactive en TT Games wordt de game op 5 april uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Er is een nieuwe teaser van zes minuten uitgebracht om de aankondiging van de releasedatum voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga te herdenken.

video
play-rounded-fill

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

We hoorden voor het eerst over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga in 2019, en het zou het volgende jaar uitkomen. Die deadline werd gemist en werd uitgesteld tot het voorjaar van 2021 in augustus 2020. Die werd in april vorig jaar voor onbepaalde tijd uitgesteld. Eindelijk, in augustus vorig jaar, kreeg het een nieuwe releasedatum van lente 2022.

Met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de melkweg jouw oester! In een gloednieuwe LEGO-videogame als geen ander, doorloop je alle negen Star Wars-sagafilms. Geniet van avontuur, eigenzinnigheid en de flexibiliteit om jezelf volledig onder te dompelen in de Star Wars-wereld als nooit tevoren.

Vlieg voor de eerste keer in een LEGO-videogame naar enkele van de meest bekende locaties van de saga en verken de melkweg op jouw manier. Je kunt je reis op Tatooine beginnen door Star Wars: The Phantom Menace te kijken. Je kunt ook meteen aan Rey’s avonturen beginnen in Star Wars: The Rise of Skywalker. Spelers hebben de mogelijkheid om naar elke planeet te reizen in elke volgorde en op elk moment.

Met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kun je naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan reizen.

Zowel fysiek als digitaal zal LEGO Star Wars: The Skywalker Saga beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Ad