LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt voorjaar 2022

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt voorjaar 2022

The LEGO Group en TT Games hebben aangekondigd dat de langverwachte LEGO Star Wars: The Skywalker Saga volgend voorjaar zal verschijnen op Nintendo Switch en andere platforms.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga stelt je in staat om alle negen Star Wars-sagafilms te spelen in een gloednieuwe LEGO-videogame als geen ander met nieuwe en bijgewerkte beelden, die er weliswaar nogal weelderig uitzien.

video

Video credits; IGN

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

De melkweg is van jou met LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga! Speel alle negen Star Wars™-sagafilms af in een gloednieuwe LEGO-videogame zoals geen ander. Ervaar leuke avonturen, grillige humor en de vrijheid om jezelf volledig onder te dompelen in het Star Wars-universum als nooit tevoren.

Verken voor het eerst in een LEGO-videogame de melkweg op jouw manier terwijl je naar enkele van de meest legendarische locaties van de saga vliegt. Je kunt je reis beginnen met Star Wars™: The Phantom Menace voor wat podracing op Tatooine. Of kies ervoor om direct in Rey’s avonturen in Star Wars™: The Rise of Skywalker te beginnen. Spelers hebben de vrijheid om naadloos naar elke planeet te reizen, in elke volgorde, op elk moment.

Reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.