LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Opnieuw vertraagd tot niet-gespecificeerde datum

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Opnieuw vertraagd tot niet-gespecificeerde datum

Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment en ontwikkelaar TT Games hebben aangekondigd dat de epische LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-collectie opnieuw is uitgesteld.

Nu vertraagd van de geplande releaseperiode in het voorjaar van 2021 naar een onbekende datum.

Hoewel er geen reden werd gegeven, zei TT Games dat ze “zo snel mogelijk” een bijgewerkte releasedatum zouden verstrekken.

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Het sterrenstelsel is van jou met Lego Star Wars: The Skywalker Saga! Speel door alle negen Star Wars-saga-films in een gloednieuw Lego-videogame als geen ander. Beleef leuke avonturen, grillige humor en de vrijheid om jezelf volledig onder te dompelen in het Star Wars-universum als nooit tevoren.

Verken voor het eerst in een Lego-videogame de melkweg op jouw manier terwijl je naar enkele van de meest legendarische locaties uit de saga vliegt. Je kunt je reis beginnen met Star Wars: The Phantom Menace voor wat podracen op Tatooine.

Of kies ervoor om Rey’s avonturen te beginnen in Star Wars: The Rise of Skywalker.

Spelers hebben de vrijheid om naadloos naar elke planeet te reizen, in elke volgorde en op elk moment. Met honderden personages en voertuigen kunnen spelers op een geheel nieuwe manier in hun favoriete Star Wars-momenten duiken, compleet met het hilarische Lego-plezier dat spelers van alle leeftijden zeker zal bekoren. Reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg met Lego Star Wars: The Skywalker Saga.