LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Wereld premiere van beelden at Gamescom 2021

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Wereld premiere van beelden at Gamescom 2021

Na een aankondiging van een vertraging eerder dit jaar, krijgen fans binnenkort een nieuwe kijk op LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Geoff Keighley onthulde op Twitter dat een “wereldpremière” van nieuwe beelden van de titel aanstaande woensdag 25 augustus zal worden gedeeld als onderdeel van Gamescom’s Opening Night Live. Met een beetje geluk onthult deze nieuwe trailer ook de nieuwe releasedatum van de game.

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Het sterrenstelsel is van jou met LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga! Speel alle negen Star Wars™-sagafilms af in een gloednieuwe LEGO-videogame zoals geen ander. Ervaar leuke avonturen, grillige humor en de vrijheid om jezelf volledig onder te dompelen in het Star Wars-universum als nooit tevoren.

Verken voor het eerst in een LEGO-videogame de melkweg op jouw manier terwijl je naar enkele van de meest legendarische locaties van de saga vliegt. Je kunt je reis beginnen met Star Wars™: The Phantom Menace voor wat podracing op Tatooine. Of kies ervoor om direct in Rey’s avonturen in Star Wars™: The Rise of Skywalker te beginnen. Spelers hebben de vrijheid om naadloos naar elke planeet te reizen, in elke volgorde, op elk moment.

Reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.