Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice – Eerste 35 minuten

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice – Eerste 35 minuten

Moet je een duik nemen in de ietwat romantische avonturen van Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 35 minuten bekijken.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice In het avontuur van Dry Twice zal de ongelukkige Larry zijn zoektocht naar zijn geliefde voortzetten op de ongetemde eilanden van Kalau’a!

video
play-rounded-fill

Over Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice

Hey dames! Ik ben nog niet klaar en droom nog steeds van je in Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice. Ik verliet New Lost Wages en had me voorbereid om te trouwen met mijn enige ware liefde, Faith. Maar onvoorziene gebeurtenissen onderbraken ons en we zijn weer van elkaar gescheiden! Ze is ergens in de beroemde, zonnige en enorme Kalau’a-archipel en ik moet haar vinden.

Geen enkel obstakel zal me weghouden van mijn geliefde, mijn geloof, zelfs niet de wilde en ongetemde eilanden van Kalau’a. Die lieftallige eilanddames kunnen me alleen maar afleiden zolang het kompas van mijn hart maar in één richting wijst – Geloof! Wil je met mij zeilen als een echte piraat en een echte goudzoeker worden? Ga met mijn team mee op deze glorieuze zoektocht!

Kenmerken:

  • Verken de Kalau’a-archipel met al zijn mysterieuze en prachtige eilanden – met meer dan 50 handgetekende locaties.
  • Ontmoet meer dan 40 nieuwe en oude vrienden van Wet Dreams Don’t Dry en maak een praatje met een paar frisse nieuwe vrouwelijke vrienden.
  • Help Larry bij het oplossen van moeilijke en opwindende nieuwe raadsels en het voltooien van speurtochten.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor een verkoopprijs van $ 35,99 USD (meestal $ 44,99 USD)

Ad