Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice – Komt 18 Mei

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice – Komt 18 Mei

Uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar CrazyBunch hebben onthuld dat Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice op weg zou zijn naar consoleplatforms en het wachten is bijna voorbij!

Beide bedrijven hebben aangekondigd dat de game op 18 mei 2021 voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht. In dit nieuwe avontuur zal de ongelukkige Larry zijn zoektocht naar liefde voortzetten op de ongetemde eilanden van Kalau’a!

video

Over Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice

Hey dames, het is tijd om weer nat te worden! Ik ben nog niet klaar en droom nog steeds van je in Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice. Ik verliet New Lost Wages, strandde in Cancum en had me voorbereid op een huwelijk met mijn enige ware liefde, Faith. Maar onvoorziene gebeurtenissen onderbraken ons en we zijn weer gescheiden geraakt! Ze is ergens in de beroemde, zonnige en enorme Kalau’a-archipel en ik moet haar vinden. Help me – als ik haar niet snel vind, denk ik dat ik kan barsten!

Geen enkel obstakel zal me weghouden van mijn geliefde, mijn geloof, zelfs niet de wilde en ongetemde eilanden van Kalau’a. Die lieftallige eilanddames kunnen me alleen maar afleiden zolang het kompas van mijn hart maar in één richting wijst – Geloof! Wil je met mij zeilen als een echte piraat en een echte goudzoeker worden? Ga met mijn team mee op deze glorieuze zoektocht – misschien word je gewoon doorweekt tot op het bot!

  • Verken de Kalau’a-archipel met al zijn mysterieuze en prachtige eilanden – met meer dan 50 handgetekende locaties.
  • Ontmoet meer dan 40 nieuwe en oude vrienden van Wet Dreams Don’t Dry en maak een praatje met een paar frisse nieuwe vrouwelijke vrienden.
  • Help Larry bij het oplossen van moeilijke en opwindende (en misschien een beetje erotische) nieuwe raadsels en het voltooien van speurtochten, waardoor hij een echt gelukkig einde krijgt.

Er wordt ook gewerkt aan een fysieke release voor Nintendo Switch.