Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice komt lente 2021

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice komt lente 2021

Uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar CrazyBunch Studios hebben bevestigde dat Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice voor Nintendo Switch, PS4 en Xbox One in het voorjaar van 2021 is. 

Assemble Entertainment bevestigde ook dat er gewerkt wordt aan een fysieke Nintendo Switch-release van de game.

video
play-rounded-fill

Over Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice

Hey dames, het is tijd om weer nat te worden! Ik ben nog niet klaar en droom nog steeds van je in Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice. Ik verliet New Lost Wages, strandde in Cancum en had me voorbereid op een huwelijk met mijn enige ware liefde, Faith.

Maar onvoorziene gebeurtenissen hebben ons onderbroken en we zijn weer van elkaar gescheiden! Ze is ergens in de beroemde, zonnige en enorme Kalau’a-archipel en ik moet haar vinden. Help me – als ik haar niet snel vind, denk ik dat ik kan barsten!

Geen enkel obstakel zal me weghouden van mijn geliefde, mijn geloof, zelfs niet de wilde en ongetemde eilanden van Kalau’a. Die lieve eilanddames kunnen me alleen maar afleiden zolang het kompas van mijn hart maar in één richting wijst – Faith!

Wil je met mij zeilen als een echte piraat en een echte goudzoeker worden? Ga met mijn team mee op deze glorieuze zoektocht – misschien raak je doorweekt tot op het bot!

Belangrijkste kenmerken

  • Verken de archipel van Kalaua met al zijn mysterieuze en prachtige eilanden – met meer dan 50 met de hand getekende locaties.
  • Ontmoet meer dan 40 nieuwe en oude vrienden van Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry en maak een praatje met een paar frisse nieuwe vrouwelijke vrienden
  • Help Larry bij het oplossen van moeilijke en opwindende (en misschien een beetje erotische) nieuwe raadsels en het voltooien van speurtochten, waardoor hij een echt gelukkig einde krijgt.