Leisure Suit Larry: Wet Dreams – Eerste 10 Minuten

Leisure Suit Larry: Wet Dreams – Eerste 10 Minuten

Kun je omgaan met de grappige humor van Leisure Suit Larry: Wet Dreams Do not Dry? Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 10 minuten bekijken.

Volg de ongelukkige point-and-click-hoofdrolspeler Larry Laffer, terwijl hij wakker wordt in de 21ste eeuw en nieuwe romantische veroveringen zoekt!

Over Leisure Suit Larry: Wet Dreams

Kijk uit, dames, ik kom eraan! Mijn nieuwe avontuur, Leisure Suit Larry – Wet Dreams Do not Dry, neemt me mee – ongeacht de route of de draai van het lot – van het einde van de jaren 80 tot het jaar 2018 en wauw, hoe de wereld is veranderd! Terwijl mijn kijk op de wereld en vrouwen vanaf de jaren tachtig botst met de moderne realiteit, ben ik helemaal klaar om mijn weg te vinden in de 21e eeuw!

In een “point & click” -avontuur dat ik typerend zou noemen voor het genre dat we wederzijds ervaren, ben ik verliefd op Faith, de hot-to-trot-assistent van de baas van Prune, een technologiebedrijf dat wereldwijd succesvol is . Omdat zelfs daten tegenwoordig digitaal gebeurt, moet ik als eerste werken aan mijn score bij Timber, de volledig hippe, niet-overal-zonder-datinge-app waar ik met vrouwen uitga en dienovereenkomstig punten ophaal voor mijn Timber-profiel. 2018 is gnarly smill!

Kenmerken:

  • Leisure Suit Larry komt eraan in 2018 – en nee, hier ontbreekt een woord
  • Verken een liefdevol ontworpen, niet-lineaire spelwereld die zich afspeelt in het jaar 2018 met meer dan 30 handgetekende locaties
  • Gebruik ‘Timber’, de ingame-app, samen met een innovatief dateringsmechanisme tot op heden, verbeter dus je score bij Timber en maak uiteindelijk de weg vrij naar Faith, de vrouwen van je dromen
  • Los echt-blauwe puzzels op en interactie met meer dan 30 handgetekende karakters

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Do not Dry raakt de US Switch eShop op 13 juni 2019, voor $ 39,99 USD.

Ad