Lethal League Blaze komt in de Lente van 2019

Lethal League Blaze komt in de Lente van 2019

Team Reptile heeft aangekondigd dat het vervolg op Lethal League volgend voorjaar naar de Nintendo Switch gaat.

Over Lethal League Blaze

De game heeft de titel Lethal League Blaze en Steam-spelers hebben er volgende maand toegang toe. Team Reptile heeft componist Hideki Naganuma gevraagd om de soundtrack naar de trailer te sturen en hij zal ook deel uitmaken van de soundtrack, samen met andere bekende namen.

video
play-rounded-fill

Lethal League is een projectiel-vechtspel bekend om zijn belachelijke snelheden en hitstun. Het originele spel vergaarde tientallen miljoenen weergaven op youtube. Voor deze aflevering verhoogde Team Reptile hun spel met 3D-graphics (het best te zien in de ingezoomde K.O’s) en nieuwe modi zoals de op gebeurtenissen gebaseerde ‘verhaalmodus’ en iets dat Lethal Volley heet. Het aantal tekens bij het opstarten is verdubbeld en er is meer onderweg naar de release. “

Gameplay heeft ook toevoegingen gezien, met een grijpbeweging waarmee je de bal terug kunt gooien en de verdediging van je tegenstander direct kunt tegengaan. De nieuwe HP-instelling zorgt ervoor dat je nog hogere snelheden bereikt voordat je wordt uitgeschakeld en alsof er niet genoeg chaos was, is er een optie voor alle nieuwe bal-power-ups om je echt in de problemen te brengen.

Hideki Naganuma zal toetreden tot de al wilde cast van artiesten op de soundtrack, waaronder Frank Klepacki, Pixelord en vele anderen.

Ad