Level-5 – Yo-kai Watch 4++ details

Level-5 – Yo-kai Watch 4++ details

Level-5 deelde meer informatie over de nieuwe toevoegingen die spelers kunnen verwachten voor Yo-kai Watch 4 ++, een verbeterde versie van Yo-Kai Watch 4.

In het bijzonder heeft het team de personages uit de komende film en de nieuwe anime bijgewerkt die in de game zullen verschijnen. Een verbeterde multiplayer-ervaring, die zowel online als lokale connectiviteit mogelijk maakt, is beschikbaar voor maximaal vier spelers.

Bovendien zullen nieuwe quests die nieuwe verhalen openen spelers in staat stellen meer vriendschap te sluiten met yo-kais. Maar dat is niet alles, er zijn ook meer nieuwe yo-kais onthuld die je hieronder in meer detail kunt lezen.

Yo-Kai Watch 4 ++ wordt in december in Japan gelanceerd.

Yo-kai Watch 4++ details

Nieuwe illustratie

Een nieuwe illustratie van de kinderen en vriendelijke jo-kai die samenwerken om op te treden tegen baas-jo-kai.

Menselijke karakters worden “bezeten” !?

De hoofdrolspeler van de film en nieuwe anime verschijnt in “Purapura Blasters”!

In de nieuw toegevoegde multiplayer-modus “Purapura Blasters” start je vanaf de “Blasters Hell Base” in het nieuwe gebied “Cauldron-Boiled Hell” (Kamayude Jigoku) in de wereld van Yo-makai. Alleen yo-kai die speelbaar zijn in Blasters zullen verschijnen. Kies je favoriete yo-kai en ga op een missie! Maximaal vier spelers kunnen samen spelen, hetzij via lokale correspondentie of via internet. Je kunt ook alleen spelen.

In Blasters zal een groot aantal vijandelijke yo-kai verschijnen. Terwijl je samen met vrienden vecht om ze te verslaan, richt je op de baas yo-kai die voor je ligt. Je kunt de Oni Orbs verkregen tijdens missies inruilen voor level-ups en exclusieve items.

Bovendien zullen menselijke personages, waaronder de Watchers, ook in Blasters verschijnen. Je kunt deze personages besturen door ze te bezitten. Wanneer je een menselijk karakter ziet, bezit ze om hun kracht te lenen! In de strijd bij het badhuis in het nieuwe “Blossom Heights” -gebied dragen Nate (Keita) en de anderen hun zwempakken.

Daarnaast, Jinpei Jiba — de hoofdrolspeler van de 13-jarige film Yo-kai Bekijk Jam The Movie: Yo-kai Academy Y – Kan een kat een held zijn? en 27 december-due anime Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y – Ontmoeting met N – zal ook verschijnen als een personage dat je kunt bezitten. Hoe zal de hoofdrolspeler van de gloednieuwe Yo-kai Watch-serie eerlijk zijn in de strijd?

* Multiplayer voor lokale correspondentie wordt alleen ondersteund op Switch.
* Online multiplayer vereist PlayStation Plus op PlayStation 4 en Nintendo Switch Online on Switch.

Nieuwe quests toegevoegd: Befriend That One Yo-kai!

Er zijn meerdere nieuwe quests toegevoegd, waaronder nieuwe verhalen over Natsume en het Yo-kai Detective Agency, evenals Shin en bedrijf.

Door elke quest te voltooien, kun je bevriend raken met de yo-kai Shien en Fukurou, die als bazen verschenen in Yo-kai Watch 4, en met superkrachtige yo-kai zoals Shuka, Gentou, Hakushu en Kuuten. Verder is er een zoektocht waarmee je speciale apparatuur kunt verkrijgen waarmee Enma kan transformeren in Yami Enma.

 • Shuka
 • Gentou
 • Hakushu
 • Kuuten
 • Yami Enma

Nog meer nieuwe Yo-kai

Sterk ogende nieuwe yo-kai en terugkerende yo-kai zijn toegevoegd. Hier is een blik op enkele van hen.

 • Damona (lichtzijde / schaduwzijde)
 • Itashi Katanashi (Lighside) / Yomaoen (Shadowside)
 • Kenshin Amaterasu
 • Gesshin Tsukuyomi

  Fysieke editie Aankoopbonus en koppeling

  De fysieke editie van Yo-kai Watch 4 ++ bevat de “Jibanyan & Jinpei Yo-kai Y-medaille”. Door dit in het spel te scannen, kun je een speciaal wapen krijgen met als thema Jibanyan en Jinpei genaamd “Nekoken: Jibanyuckle” (Cat Vuist). Bovendien kunt u het eenmaal per dag scannen om andere nuttige items te ontvangen.

  Die zeker van nut zal zijn in Pura Pura Blasters. De hoeveelheden zijn beperkt, dus zorg ervoor dat u het best vooraf bestelt.

  —Jibanyan & Jinpei Yo-kai Y-medaille.
  —Nekoken: Jibanyuckle.

  * Om de “Nekoken: Jibanyuckle” te verkrijgen, moet je een gratis update downloaden na aankoop van de game.

  Ad