Liberated – Gameplay trailer

Liberated – Gameplay trailer

Walkabout Games heeft een nieuwe trailer gepubliceerd die pronkt met nooit eerder vertoonde gameplay van Liberated. Bijna-doodsituaties zijn revolutionair brood en boter.

De nieuwe LIBERATED-trailer onthult voorheen ongeziene schiet-, sluip- en platformgedeelten van de langverwachte noir cyberpunk-platformgame.

video

Over Liberated

Liberated komt uit op de Nintendo Switch op 2 juni. LIBERATED is een bekroonde side-scrolling game die zich afspeelt in een surveillance-dystopie. Ervaar het verhaal van een revolutionaire beweging in een wereld waarin de samenleving wordt gecontroleerd door informatie. Dompel jezelf onder in een donkere, met regen doordrenkte stad. Gebruik je verstand, hack het systeem, sluip en los puzzels op.

Of ga in vuur en vlam als je meer geneigd bent. De game combineert naadloos zijn baanbrekende graphic novel-stijl, geïnspireerd door Frank Miller en Will Eisner, met korte uitbarstingen van actie. Met een snelle pan naar een ander paneel ga je van verhaal naar gameplay, beide in zorgvuldig uitgebalanceerde verhoudingen.

Je wordt elke minuut van elk uur van elke dag bekeken.

Accepteer het. Of maak een vuur.

UITGELICHT IN DE NINTENDO INDIE WORLD SHOWCASE

“Een van de meest opwindende indies van 2020 op Switch?” – Nintendo Life

“Combineert noir comic art-stijl met Inside-style-gameplay” – Polygon

“Er is hier echt iets magisch” – PC Invasion

“Het verhaal heeft echo’s van Watchmen” – PC Gamer

“Een noir graphic novel komt tot leven” – Game Informer

“Een van de sterkste en belangrijkste games van 2020” – Stack Up

“De Big N wat liefde tonen” – Go Nintendo